APARTMANY-AUDY 2 - Mníšek pod Brdy

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmány-Audy se nachází na úpatí Brdského hřebene v krásném městečku Mníšek pod Brdy.

Apartmány-Audy se nachází 20km západně od Prahy na úpatí brdského hřebene v malebném městečku Mníšek pod Brdy.

Náš rodinný apartmánový dům Vám nabízí čtyři plně vybavené apartmány o celkové kapacitě 20 osob v HLAVNÍ BUDOVĚ a další dva apartmány v přístavbě HLAVNÍ BUDOVY pro celkem 7 osob. Ve VEDLEJŠÍ BUDOVĚ nabízíme dva apartmány s celkovou kapacitou 8-10 osob. V hlavní budově je k dispozici společenská místnost, TV, a WI-FI. Před hlavní budovou je volně k dispozici velká zahrada s altánem, grilem a parkování. Ke každému apartmánu ve vedlejší budově je k dispozici vlastní parkoviště, předzahrádka s trasou, posezením a grilem.

APARTMANY-AUDY 2 ubytování v apartmánu

Apartmán č. 1 je pro 6 osob a je situován do dvou podlaží, v prvním patře je koupelna s wc, kuchyň, a pohodlné dvojlůžko. V druhém patře je ložnice se čtyřmi lůžky. Celková rozloha apartmánu je 50m2.

Apartmán č. 2 je pro 6 osoby a je situován do dvou podlaží, v prvním patře je koupelna s wc, kuchyň, a pohodlné dvojlůžko a jedno samostané lůžko. V druhém patře je ložnice se třemi lůžky. Celková rozloha apartmánu je 43m2.

Apartmán č. 3 je pro 4 osoby má rozlohu 25m2, jeho součástí je koupelna s wc, kuchyň, dvoulůžko a dvě samostatná lůžka.

Apartmán č. 4 je pro 4 osoby má rozlohu 25m2, jeho součástí je koupelna s wc, kuchyň, dvoulůžko a dvě samostatná lůžka. V přístavbě Hlvní Budovy jsou dva apartmány.

Apartmán č. 7 pro 4 osoby je vybyven koupelnou s wc, kuchyní, dvoulůžkem a dvěma samostanými lůžky.

Apartmán č. 8 pro 3 osoby je vybaven koupelnou s wc, kuchyní, dvoulůžkem a jedním samostaným lůžkem.

Ve Vedlejší Budově Vám nabízíme další dva apartmány č. 5 pro 4-5 osob, apartmán je vybaven koupelnou s wc, kuchyní, třemi samostanými lůžky a rozkládací dvoupohovka.

Apartmán č. 6 je shodný s apartmánem č. 5, oba mají vlastní terasu a parkovací místo.

Gastronomie

Bez stravy

Okolí apartmánu a Mníšek pod Brdy

Hlavní výhodou našeho apartmánového domu je jeho poloha, která nabízí nespočet možností jak co nejlépe využít čas při Vaší dovolené. Hlavními lákadli jsou hlavně památky, kterých je v našem okolí nespočet např. Hrad Karlštejn, Zámek Dobříš, Svatá Hora na Příbrami, Praha, ale také v neposlední ředě samotné město Mníšek pod Brdy má co nabídnout, Barokní areál Skalka, zámek, kostel. V okolí je také možnost sportovního vyžití, hlavně cykloturistika, turistika, golf, tenis, jízdy na koních a mnoho dalších.

Rezervovat ubytování v APARTMANY-AUDY 2 - Mníšek pod Brdy

Nejbližší ubytování v Mníšku pod Brdy a okolí

Ubytování Mníšek pod Brdy

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah