HOTEL KLARINN - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Vítejte v hotelu KLARINN

Skvělá lokalita v blízkosti Pražského hradu a Karlova mostu.

Hotel Klarinn v historickém centru Prahy nabízí 19 pokojů a apartmá v secesním stylu, kde si příjemně odpočinete po náročném objevování krásných zákoutí Malé Strany a Starého Města.

Secesní budova, ve které se nachází Hotel Klarinn, je významnou součástí architektury Malé Strany od roku 1889. Okouzlující čtyřhvězdičkový hotel Klarinn je dnes jednou z nejprestižnějších adres. Pouze devatenáct pokojů pro pár šťastných, dokonale vystihují exkluzivnost budovy, designu a umístění.

Výhled z našich hotelových pokojů je nezapomenutelný. Uvidíte Pražský hrad, Malou Stranu a Karlův most tak jasně, jako by byly na dlani.

Hotel Klarinn nabízí ubytování se snídaní v 19 klimatizovaných a individuálně zařízených nekuřáckých pokojích. Luxusní pokoje a apartmá plně respektují historický charakter budovy, ve které se hotel nachází a poskytují svým hostům opravdový zážitek během jejich pobytu v Praze. Všechny pokoje a apartmá mají svůj individuální design a dispozice.

Pokoje a aprtmány tipu „DELUXE“ poskytují nádherný výhled na Pražský hrad. Pet pokoj j vyhrazený pro milovníky menších pejsků a koček, kteří chtějí strávit dovolenou v Praze se svým mazlíčkem.

Vybavení pokojů zahrnuje klimatizaci, internet wifi, TV s vybranými kanály, sejf, mini bar.

Prostorné luxusní koupelny disponují luxusní vanou nebo sprchovým koutem, fénem, bidetem a WC.

Můžete si přikoupit snídaně, parkování, pejska atd. na konci Vaší rezervace.

HOTEL KLARINN ubytování v hotelu

STANDARD ROOM

Standardní pokoje v secesním stylu a jedinečném designu nabízejí pohodlný nábytek a elegantní koupelny s vanou nebo sprchovým koutem, bidetem a WC. Díky protihlukovým oknům můžete nerušeně odpočívat po náročném dni.

Jedna manželská postel nebo dvě samostatná lůžka18 –27 m2
2 dospělíMožnost přistýlky

Všechny pokoje jsou nekuřácké.

UNIKÁTNÍ BENEFITY POKOJEysokorychlostní bezdrátové připojení k internetu, TV s mezinárodními kanály /satelit, TelefonVýhled: Pražský hradklimatizace, psací stůl a židle, sejf a ledničkakoupelna s vanou nebo sprchovým koutem, bidetem a WC, fén na vlasy a kosmetika, ručníky

DELUXE ROOM

Deluxe pokoje v secesním stylu a jedinečném designu nabízejí jedinečný výhled na Pražský hrad. Elegantní a prostorné koupelny disponují luxusní vanou nebo sprchovým koutem, bidetem, fénem a WC. Díky protihlukovým oknům můžete nerušeně odpočívat po náročném dni.

Jedna manželská postel nebo dvě samostatná lůžka, velikost pokoje 25 – 27 m2.

Všechny pokoje jsou nekuřácké.

UNIKÁTNÍ BENEFITY POKOJEVysokorychlostní bezdrátové připojení k internetu, TV s mezinárodními kanály /satelit, TelefonVýhled: Pražský hradklimatizace, psací stůl a židle, sejf a ledničkakoupelna s vanou nebo sprchovým koutem, bidetem a WC, fén na vlasy a kosmetika, ručníky

DELUXE TRIPLE ROOM

Deluxe pokoje v secesním stylu a jedinečném designu nabízejí jedinečný výhled na Pražský hrad. Elegantní a prostorné koupelny disponují luxusní vanou, bidetem, fénem a WC. Díky protihlukovým oknům můžete nerušeně odpočívat po náročném dni.

Jedna manželská postel a jedno samostatné33 m2
3 dospělí

Všechny pokoje jsou nekuřácké.

UNIKÁTNÍ BENEFITY POKOJEVysokorychlostní bezdrátové připojení k internetu, TV s mezinárodními kanály /satelit TelefonVýhled: Pražský hradklimatizace, psací stůl a židle, sejf a ledničkakoupelna se vanou, bidetem a WC, fén na vlasy a kosmetika, ručníky

JUNIOR SUITE

Junior apartmá v secesním stylu a jedinečném designu nabízí pohodlný nábytek s oddělenými pokoji. Elegantní koupelna disponuje sprchovým koutem, fénem, bidetem a WC. Díky protihlukovým oknům můžete nerušeně odpočívat po náročném dni.

Jedna manželská postel a jedno lůžko25 m2 3 dospělí

Všechny pokoje jsou nekuřácké.

UNIKÁTNÍ BENEFITY POKOJEVysokorychlostní bezdrátové připojení k internetu, TV s mezinárodními kanály ze satelituT, elefonVýhled: Úřad vlády České Republikyklimatizace, psací stůl a židle, sejf a ledničkakoupelna se sprchovým koutem, bidetem a WC, fén na vlasy a kosmetika, ručníky

GRAND DELUXE SUITE

Nádherné prostorné hotelové apartmá v secesním stylu nabízí návštěvníkům Prahy nezapomenutelný výhled na to nejlepší z města, na Pražský hrad. Elegantní a prostorné koupelny disponují luxusní vanou, fénem, bidetem a WC. Díky protihlukovým oknům můžete nerušeně odpočívat po náročném dni.

Dvě manželské postele nebo čtyři samostatná lůžka44 m2
4 dospělí

Všechny pokoje jsou nekuřácké.

UNIKÁTNÍ BENEFITY POKOJEVysokorychlostní bezdrátové připojení k internetuTV s mezinárodními kanály /satelit, TelefonVýhled: Pražský hradklimatizace, psací stůl a židle, sejf a ledničkakoupelna s vanou, bidetem a WC, fén na vlasy a kosmetika, ručníky

GRAND ROYAL SUITE

Nejlepší apartmá hotelu Klarinn v secesním stylu nabízí návštěvníkům Prahy pohodlný prostorný pokoj s nezapomenutelným výhledem na to nejlepší z města, na Pražský hrad. Elegantní a prostorné koupelny disponují luxusní vanou a sprchovým koutem, fénem, bidetem a WC. Díky protihlukovým oknům můžete nerušeně odpočívat po náročném dni.

Dvě manželské postele nebo čtyři samostatná lůžka44 m2
4 dospělí

Všechny pokoje jsou nekuřácké.

UNIKÁTNÍ BENEFITY POKOJE4Vysokorychlostní bezdrátové připojení k internetuTV s mezinárodními kanály /satelitTelefonVýhled: Pražský hradklimatizacepsací stůl a židle, sejf a ledničkakoupelna s rohovou vanou, bidetem a WC, fén na vlasy a kosmetikaručníky

Recepce

Check in je možný od 14 do 22 hod. Pokud přijedete dříve, po 10:00 si můžete nechat zavazadla na recepci, dokud nebude možné CHECK IN. Snažíme se vám vyjít vstříc co nejdříve.
Pokud přijedete později než do 22 hod je nutné informovat recepci a recepční Vás bude čekat i později, Při příjezdu po půlnoci je příplatek za late check in 250 CZK.

Gastronomie

V suterénních prostorách hotelu se nachází restaurace a konferenční salonek.

V letních měsících je otevřena útulná zahrádka ve vnitrobloku budovy.

Snídaně jsou podávány formou bufetu v restauraci a jsou v ceně 250 CZK /1 osoba.

Okolí hotelu a Praha

Z našeho hotelu v centru Prahy dojdete pěšky ke všem hlavním památkám za pár minut. Projděte se k Pražskému hradu, Staroměstkému náměstí, židovské čtvrti, Václavskému náměstí nebo Karlovu mostu. Náš motivovaný tým se o vás postará s nadšením a vášní. Pomůžeme vám prozkoumat Prahu a její romantické úkryty.

Hotel Klarinn má ideální polohu pro pěší vzdálenosti od všech hlavních a nejkrásnějších památek Prahy. Jen pár krků a můžete objevovat krásy Malé strany a Starého města, majestátnost Karlova mostu a Pražského hradu nebo si užít romantickou procházku ve Valdštejnské zahradě nebo na Petříně.

Rezervovat ubytování v HOTEL KLARINN - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah