VILLA LUKAS - Karlovy Vary

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více ve vile

Popis ubytování

VILLA VLASTA se nachází v Karlových Varech, v části Tašovice, 4,5 km od centra Karlových Varů.

VILLA se nachází na klidném místě v okolí zeleně. Villa nabízí 9 pokojů, z toho 3 pokoje standardního typu, 2 pokoje Superior, jeden pokoje DE LUX (apartman) a 3 buňky. Villa nabízí zdarma parkování, fittnes, kulečník, ping pong, krytý bazén. Za poplatek je sauna. Možnost objednání snídaně ve vedlejším penzionu, který je součástí Villy.

VILLA LUKAS ubytování ve vile

VILLA nabízí 3 dvoulůžkové pokoje standardní kvality. Každý pokoj má sprchu, televizi, lednici, možnost 1 přistýlky. Dále k dispozici 2 dvoulůžkové pokoje Superior, s masážní sprchou, nebo vanou, lednicí, televizí, možnost jedné přistýlky. Jeden Apartman pro 3 osoby s terasou, masážní vanou, masážní sprchou, bidetem. televizí, lednicí. Dále k dispozici 2 třílůžkové buňky se socálním zařízením pod uzamčení. Vybavené lednicí a televizí. Jedna buňka dvoulůžková, rovněž pod uzamčením včetně sociálního zařízení. Každý pokoj se liší cenou dle vybavení.

Recepce

Recepce v pracovních dnech od 9, 0 do 15, 0 hodin

Gastronomie

VILLA nanabízí žádnou stravu, možnost objednání snídaně vedle v Penzionu Lukas. K dispozici plně vybavená kuchyně s nádobím.

Okolí vily a Karlovy Vary

VILLA se nachází v klidné zoně, obklopená zelení. Okolí nabízí cyklostezky, houbaření, atd. V okolí (cca 4 km) se nachází Mlýnská kolonáda, Vřídlo, Pravoslavný kostel, . Lanovkou se dostanete na vyhlídku Diana, či Jelení skok. Muzeum Karla Bechera se nachází rovněž v centru města.

Rezervovat ubytování v VILLA LUKAS - Karlovy Vary

Nejbližší ubytování v Karlových Varech a okolí

Ubytování Karlovy Vary

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah