PENZION VION - Plzeň

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Rodinný Penzion*** Vion se nachází 5 km Plzně a nabízí 20 pokojů s celkovým počtem 43 lůžek. Pro ubytování jsou připraveny 3 jednolůžkové pokoje, 11 dvoulůžkových pokojů a 6 vícelůžkových pokojů. Hosté, kteří se chtějí stravovat přímo v penzionu, mohou využít restauraci, která je otevřena každý den, kromě neděle, od 17 do 22 hod. Bezdrátové přípojení Wi-Fi je možné využít zdarma. Ubytovací zařízení nabízí pro své hosty zdarma parkování na parkovišti přímo v areálu penzionu, pod neustálým dohledem bezpečnostních kamer.

Snažíme se, aby Vám penzion Vion poskytoval nejen spolehlivé útočiště při pobytu v Plzni, ale také důvod se do našeho města s nadšením vracet. Ať k nám míříte za prací, zábavou či rekreací, jistě oceníte rodinnou atmosféru a péči, soukromí i klid a zároveň snadnou dostupnost ubytování na předměstí. Kromě Vás se rádi postaráme také o Vaše auto. Můžete ho bez obav zdarma zaparkovat ve dvoře, který se na noc zamyká.

PENZION VION ubytování v pensionu

Prostorné dvoulůžkové a trojlůžkové pokoje jsou zařízeny tak, aby Vám nic nechybělo a cítili jste se jako doma. Pro vícečlennou rodinu či skupinku můžeme navíc zajistit pohodlnou přistýlku. Zabydlíte-li se u nás na delší dobu, rádi Vám věrnost oplatíme zvýhodněnou individuální cenou ubytování.

Příjemnou součást služeb a motivaci k rannímu vstávání představuje bohatá snídaně podávaná v salonku restaurace. Po zbytek dne pak můžete do sytosti zahánět hlad i žízeň v naší restauraci. Tam pro Vás také s radostí uspořádáme společenskou nebo firemní akci na přání a v případě zájmu rovnou připravíme ubytování pro Vaše hosty.

Gastronomie

Vaříme převážně minutky, ale ochotně na přání připravíme i různé hotovky. V menu můžete vybírat například z těstovin, gnocchi, rizota, bezmasých jídel, ryb, kuřecího masa, vepřového masa, hovězího masa, salátů nebo palačinek. Váháte-li, co si dát, rádi Vám doporučíme některou ze specialit. A pokud naopak dostanete neodolatelnou chuť na jídlo, které běžně nenabízíme, rádi Vám vyjdeme vstříc, bude-li to jen trochu v našich silách.

Kromě přívětivého interiéru poskytujícího pohodlné posezení pro více než 45 osob, na léto otvíráme také venkovní terasu. Všechny prostory včetně odděleného salónku jsou s oblibou využívány pro svatební hostiny, oslavy narozenin, třídní srazy i firemní večírky. Společenských akcí a večírků v naší restauraci se s oblibou účastní i známé osobnosti.

výběr minutek hotová jídla dle dohody hostiny na přání rauty wifi zdarma venkovní terasa salónek pro větší společnost pořádání akcí parkování v objektu

Rezervovat ubytování v PENZION VION - Plzeň

Nejbližší ubytování v Plzni a okolí

Ubytování Plzeň

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah