APARTMAN U CUKRÁŘKY - Vítějeves

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmán U Cukrářky nabízí příjemné rodinné ubytování v blízkosti lesů. Obec Vítějeves se nachází v okrese Svitavy v Pardubickém kraji. Apartmán se nachází v odděleném křídle objektu s vlastním vchodem. Apartmán je vybaven ložnicí, kuchyňkou propojenou s obývací částí, koupelnou a samostatnou toaletou. Dále se v této místnosti nachází jídelní kout, posezení, televize a rádio. Apartmán je dále vybaven vysavačem, pračkou, cestovním fénem a krbem. Koupelna disponuje sprchovým koutem a vanou. Toaletní potřeby zdarma jsou samozřejmostí. Dětská postýlka na vyžádání zdarma.

Na zahradě je pro hosty připraveno posezení s možností grilování, ohniště, pískoviště, houpačka a malá trampolína. Stolní hry a dětské hračky jsou k dispozici v apartmánu.

Parkování zdarma přímo u objektu a bezplatné bezdrátové připojení k internetu prostřednictvím Wi-Fi je samozřejmostí.

APARTMAN U CUKRÁŘKY ubytování v apartmánu

Ubytovaným hostům je v samostatném apartmánu k dispozici ložnice se čtyřmi válendami a dále rozkládací pohovka v kuchyni.

Gastronomie

Hosté mají pro přípravu jídel k dispozici kuchyňku, která je vybavena dvouplotýnkou, lednicí, mikrovlnnou troubou, topinkovačem a rychlovarnou konvicí.

Okolí apartmánu a Vítějeves

Obec disponuje dětským hřištěm, tenisovými kurty, hospůdkou, obchodem, poštou, kadeřnictvím. Významnou historickou památkou je původně gotický kostel svaté Kateřiny ze 14. století. V bezprostřední blízkosti obce (5 km) stojí jeden z nejstarších českých královských hradů Svojanov. Okolí je protkáno krásnými cyklostezkami a turistickými trasami – rozhledny, hrady, zříceniny. Za zmínku stojí i zámek Kunštát, Rudka – tesané jeskyně s Blanickými rytíři, Letovice zámek, Boskovice, Lysice – koupaliště, Památník na hlásky při nájezdech Turku mezi Hartmanicemi a Hlásnicí, v Poličce rodiště B. Martinu, kostelní věž s jeho rodnou místností. Možnost chytání ryb řeka Křetínka, Předměstí – rybník Šindelka, Rybářský ráj Polička, Přehrada Křetín... rybářské lístky možno koupit v Poličce.

Rezervovat ubytování v APARTMAN U CUKRÁŘKY - Vítějeves

Nejbližší ubytování Vítějeves a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah