DERAVÝ KOTEL - Cheb

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Děravý Kotel se nachází v Chebu, 2 minuty chůze od náměstí.

Penzion Děravý Kotel naleznete v centru města Cheb, jen már minut chůz od Chebského hradu. Poskytuje ubytováné ve dvou apartmánech pro 2 - 3 osoby s vlastní koupelnou a kuchyňku. Součástí pěnzionu je restaurace. Parkování přímo u penzionu. Wifi připojení k internetu.

DERAVÝ KOTEL ubytování v pensionu

K dispozici jsou 2 třílůžkové apartmány. Každý je vybaven TV, posezením, ložnicí s manželskou postelí a jednolůžkem, vlastní koupelnou s vanou s WC a zařízenou kuchyňkou se sporákem, rychlovarnou konvicí a lednicí. Wifi připojení k internetu.

Recepce

V penzionu není recepce, kontakt pouze osobně, telefonicky či e-mailem.

Gastronomie

V domě se nachází restaurace. V každém apartmánu je navíc k dispozici zařízená kuchyňka. Obchodů s potravinami je v okolí hned několik.

Okolí pensionu a Cheb

Penzion se nachází jen 2 minuty chůze od chebského náměstí a Chebského hradu. V okolí najdete veškerou občanskou vybavenost, restaurace, obchody, divadlo, galerie, muzea. Zaplavat si můžete v krytém bazénu (1,2 km). Cheb leží jen 5 km od hranic s Německem. Navštívit můžete také sousední lázeňská města jako jsou Mariánské lázně, Františkovy lázně nebo Karlovy Vary.

Rezervovat ubytování v DERAVÝ KOTEL - Cheb

Nejbližší ubytování v Chebu a okolí

Ubytování Cheb

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah