APARTMÁNY RADOST - Kamenný Újezd

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmány Radost se nacházejí v Radosticích.

Apartmány Radost v Radosticích poskytují ubytování ve dvou samostatných apartmánech až pro 10 osob. K apartmánům patří venkovní posezení na terase. Přímo na pokoji si můžete užít dornovy a klasické masáže. Parkování přímo u apartmánů. Wifi připojení k internetu.

APARTMÁNY RADOST ubytování v apartmánu

K dispozici jsou 2 apartmány - jeden čtyřlůžkový, jeden šestilůžkový. Malý apartmán se skládá z ložnice s manželskou postelí, prostorného obývacího pokoje s rozkládací sedačkou, jídelním koutem a zařízenou kuchyňskou linkou. Naproti ložnici je koupelna se sprchovým koutem a WC. Velký apartmán se nachází v podkroví a kromě dvou ložnic zde najdete kuchyň s jídelním koutem, prostorný obývací pokoj s rozkládací sedačkou a koupelnu s vanou i sprchovým koutem a WC.

Gastronomie

Ubytování se nabízí bez jídla, hosté mohou využít zařízenou kuchyňku přímo v apartmánu. Nejbližší restaurace je vzdálena 3,5 km.

Okolí apartmánu a Kamenný Újezd

V okolí se lze věnovat převážně cyklistice a turistice. Za návštěvu stojí Český Krumlov, Lipno, Římov a Římovská přehrada, Novohradské hory, České Budějovice nebo Třeboň. Na rybnících v blízkosti apartmánů je možnost rybaření.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY RADOST - Kamenný Újezd

Nejbližší ubytování v Kamenném Újezdu a okolí

Ubytování Kamenný Újezd

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah