PENSION ALKIONY - Mostek

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Naším přáním je Vás co nejsrdečněji přivítat v Apartmánech Meissa v Mostku. Pension je zrekonstruovaný, vybudovaný a zařízený s citem, vkusem a přáním co nejpříjemnějšího pobytu pro každého z vás. Ubytování je pro vás připraveno v apartmánech, které jsou velmi prostorné. Každý apartmán má plně vybavenou kuchyň, koupelnu a WC. Jeden z apartmánů je bezbariérový s prostorným sociálním zázemím a je vhodný i pro osobu upoutanou na vozíku či méně pohyblivou. Ubytování je vhodné pro Vás, kteří máte rádi svoji volnost a nezávislost i při dovolené a nechcete se řídit podáváním stravy v určitých hodinách.
Možnost využití soukromého bazénu s posuvným zastřešením a solárním ohřevem (využití od května do září). Pension je nekuřácký.
Parkování vozidel je umožněno na vlastním pozemku pensionu. Bezplatné bezdrátové připojení k internetu prostřednictvím Wi-Fi je samozřejmostí.

PENSION ALKIONY ubytování v pensionu

Rekonstruované apartmány Meissa nabízí vkusně zařízené a velmi prostorné 2, 3, 4 a 5 - lůžkové apartmány s možností přistýlky. Každý apartmán je vybaven velmi vkusným nábytkem, televizorem se satelitním příjmem, kuchyňskou linkou s vybavením (lednice, mikrovlnná trouba, varná konvice), jídelním koutem a vlastním sociálním zařízením.

Gastronomie

Pro toho, kdo dává přednost jídlu již připravenému, je možné zajistit podávání obědů a večeří v nedaleké restauraci (polední menu za 50 Kč). Pamatujeme i na ty z Vás, kteří si chtějí přispat a udělat si snídani ve své kuchyni.

Okolí pensionu a Mostek

Mostek je velmi příjemná podkrkonošská obec obklopená lesy. Poloha obce Vám umožní poznávat krásy a zajímavosti východních Čech. Máte možnost navštívit např. přehradu Les Království, zámek Kuks, hrad Pecka, Babiččino údolí, Prachovské skály a jiné turistické zajímavosti. Samozřejmostí je návštěva ZOO Safari ve Dvoře Králové n/L, a to nejen v letních měsících. Nedaleké hranice s Polskem vám nabízí i možnost výletu a nákupu u našich sousedů. Horská či lyžařská střediska Krkonoš jsou vzdálená již od 30 km.

Rezervovat ubytování v PENSION ALKIONY - Mostek

Nejbližší ubytování v Mostku a okolí

Ubytování Mostek

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah