KOUSEK DO PŘÍRODY I DO CENTRA - Písek

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmán Kousek do přírody i do centra nabízí ubytování v Písku.

Apartmán Kousek do přírody i do centra se nachází unedaleko centra Písku a poskytuje ubytování až pro 6 osob v plně zařízeném aparmánu s terasou, kuchyní, koupelnou a dětským pokojem. Wifi přpipojení k internetu zdarma, parkování na ulici.

KOUSEK DO PŘÍRODY I DO CENTRA ubytování v apartmánu

K dispozici je apartmán s celkovou kapacitou až 6 oob - v ložnici je manželská postel, v dětském pokoji 4 jednolůžkové postele. K zapůjčení také dětská postýlka. Plně vybavená kuchyně s lednicí, rychlovarnou konvicí, mikrovlnnou troubou, sporákem. Koupelna se sprchou, WC a pračkou. Z obývací části je přístup na terasu s posezením.

Gastronomie

Hosté mají k dispozici plně vybavenou kuchyň přímo v apartmánu. V okolí je hned několik restaurací a obchodů s potravinami.

Okolí apartmánu a Písek

Apartmán se nachází nedaleko centra Písku u Mírového náměstí, v lokalitě ideální k turistice či cyklistice. V Písku můžete navštívit nejstarší kamenný most v Čechách, muzea, divadlo Fráni Šrámka nebo si třeba zapůjčit lodičku a projet se po řece Otavě. Vykoupat se můžete jak v krytém bazénu, tak na venkovním koupališti. Pokud preferujete procházky přírodou, cesta do lesa vám nezabere více než 5 minut.

Rezervovat ubytování v KOUSEK DO PŘÍRODY I DO CENTRA - Písek

Nejbližší ubytování v Písku a okolí

Ubytování Písek

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah