REKREAČNÍ CENTURM HŘEBÍKÁRNA - Chomutov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Rekreační centrum Hřebíkárna je situováno v krásném a klidném prostředí města Chomutov, u vstupu do Bezručova údolí. Toto údolí je nejdelším a nejhlubším v Krušných horách, v roce 2002 bylo vyhlášeno přírodním parkem.

Údolím protéká řeka Chomutovka, vede naučná turistická stezka a cyklostezka, která spojuje další zajímavá místa v Krušných horách. V zimě lze stezku ideálně využít jako běžkařskou trať.

Hřebíkárna byla otevřena v roce 2012. Komplex je tvořen zrekonstruovanou historickou budovou a zcela novým architektonicky zajímavým objektem, jehož dominantou je šindelový obklad.

Název Hřebíkárna je pro tuto lokalitu zažitý a odráží skutečnost, že v tomto místě stávala továrna na hřebíky, kterou zde vybudoval v roce 1884 Franz Heeg. Nechal zde, kromě továrny, postavit i hostinec s prostorným tanečním sálem i posezením v zahradě, který stál vedle současného objektu kavárny směrem k Chomutovu. Současný areál navazuje na jeho hoteliérovou tradici.

Penzion Hřebíkárna má ubytovací kapacitu 66 lůžek, z toho 56 plnohodnotných a 10 přistýlek.

Recepce

Po - Ne 11:00 - 21:00

Check - in 14:00 - 20:00

Check - out nejpozději do 10:00

Gastronomie

Naši kuchaři pro vás po celý den připravují to nejlepší z moderní české kuchyně. Nabízíme jak každodenní obědové menu (po - pá), tak i nabídku jídel ze stálého jídelního lístku.

Interiér restaurace je rozdělen do dvou částí. Přední část restaurace má kapacitu 60 míst, zadní část tvoří uzavíratelný salonek s kapacitou 30 míst a s dataprojektorem.

Rádi pro Vás zajistíme hostinu, raut nebo firemní večírek.

Rezervovat ubytování v REKREAČNÍ CENTURM HŘEBÍKÁRNA - Chomutov

Nejbližší ubytování v Chomutově a okolí

Ubytování Chomutov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah