APARTMÁNY NA DAŘILCE - Libchavy

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Apartmány NA DAŘILCE jsou situovány na samém okraji obce Libchavy, zasazené do poklidné přírody Orlického podhůří. Nabízí prostorné ubytování v několika pokojích pro různou obsazenost. Novinkou je zastřešený vyhřívaný bazén a wellness (vířivka, sauna).

Apartmány NA DAŘILCE jsou situovány na samém okraji obce Libchavy, zasazené do poklidné přírody Orlického podhůří. Apartmány vznikly v roce 2019 se záměrem poskytovat stylové zázemí pro rodinnou dovolenou. Svým hostům nabízíme nejen relaxaci, ale též aktivní odpočinek v příjemném rustikálně zařízeném prostředí.

Zahradu Apartmánů NA DAŘILCE můžete využít k odpočinku od stresu každodenního života. K dispozici je zde zastřešený vyhřívaný bazén se slanou vodou a lehátky, sauna, vířivka, minibar a kuchyňka přímo u bazénu, venkovní posezení na zahradě a dvorek s grilem a posezením. Rozsáhlou zahradu Apartmánů můžete využít ke společným hrám s dětmi, a nebo jen relaxovat a ponechat děti samostatně a v bezpečí.

Apartmány NA DAŘILCE jsou skvělým místem pro pořádání schůzí a školení. Nabízíme možnost pronájmu celého objektu jednomu kolektivu. Nachází se zde společenská místnost až pro 15 lidí.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY NA DAŘILCE - Libchavy

Nejbližší ubytování v Libchavách a okolí

Ubytování Libchavy

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah