APARTMÁNY NA NÁMĚSTÍ - Boží Dar

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmány Na Náměstí nabízejí moderní ubytování v nejvýše položeném městě Boží Dar na Česko-německé hranici v Krušných Horách. Hosté se mohou ubytovat ve dvou stejně vybavených apartmánech. Oba apartmány jsou vybaveny kuchyňkami, TV s plochými obrazovkami a koupelnami se sprchovými kouty a toaletami. Každá kuchyňka je vybavena rychlovarnou konvicí, mikrovlnnou troubou, lednicí s mrazákem a varnou deskou. Nechybí ani jídelní stůl či možnost dětské židličky.

Svá lyže můžete uschovat v uzamykatelných skříňkách a auta můžete zaparkovat naproti apartmánům. Bezplatné bezdrátové připojení k internetu prostřednictvím Wi-Fi je samozřejmostí.

APARTMÁNY NA NÁMĚSTÍ ubytování v apartmánu

Menší dvoulůžkový apartmán se skládá z jedné místnosti a koupelny. Je vybaven manželskou postelí. Větší čtyřlůžkový apartmán se skládá ze dvou ložnic, kuchyňky a koupelny. Obě ložnice jsou vybaveny manželskými postelemi.

Gastronomie

Oba apartmány mají k dispozici plně vybavené kuchyňky.

Okolí apartmánu a Boží Dar

Město Boží Dar je nejvýše položené město v České republice, v 1020 m. n. m. . Město se též nachází na Česko-německé státní hranici v Krušných horách. Ve městě a okolí se nachází hned několik lyžařských vleků. Za zimními sporty můžete tedy vyrazit např. do areálu Novako, skiareál Neklid nebo nedaleký skiareál Klínovec. V teplejších měsících nabídnou Krušné hory malebné stezky nejen pro pěší turistiku, ale i kola.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY NA NÁMĚSTÍ - Boží Dar

Nejbližší ubytování v Božím Daru a okolí

Ubytování Boží Dar

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah