APARTMANY MELMEN - Jablonec nad Jizerou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmány Melmen jsou ideálním místem pro strávení pár dní či uspořádání oslavy s Vaší rodinou nebo přáteli. Apartmány se nacházejí na okraji města Jablonec nad Jizerou.

Naše apartmány Melmen se nacházejí v rodinném domě, kde přímo bydlíme i my. Apartmány u nás naleznete čtyři. Apartmán Alex, Márty, Glórie a apartmán Melmen. K apartmánům patří na léto i zahrada, kterou jsme letos dokončily. Na té se nachází zastřešená pergola s posezením, dva venkovní grily, lednice a pro případ potřeby chlazení a pípa pro výrobu nějakého toho oblíbeného nápoje. Vedle pergoly je pro ochlazení připraven venkovní bazének a pro ty nejmenší je zde dětský domek se skluzavkou a houpačkou, pískoviště a trampolína, která nemusí být jen pro nejmenší (do 150 kg). Pro případ potřeby relaxace uvnitř, se v domě nachází vyhřívaný Whirlpool bazén až pro 6 osob a infra sauna.

APARTMANY MELMEN ubytování v apartmánu

Všechny apartmány jsou vybaveny kuchyňkou a koupelnou se sprchovým koutem a toaletou. Každá kuchyňka je vybavena lednicí, mikrovlnnou troubou, rychlovarnou konvicí, vařičem a nádobím.

Okolí apartmánu a Jablonec nad Jizerou

Apartmány Melmen se nacházejí v Jablonci nad Jizerou (tzv. Jabloneček), který je vzdálen cca 1 km od Rokytnice nad Jizerou. Jabloneček je horské městečko nabízející veškerou občanskou vybavenost. Mimo, pro letní sezonu důležitého koupaliště a pro zimní sezonu lyžařského areálu Kamenec, je zde park s dětským hřištěm (Tomovy parky), fotbalové hřiště, řeznictví, troje potraviny, pošta, kadeřnictví, tři restaurace, nápojka, tenisové kurty, opravna kol, hračkářství, domácí potřeby, květinka, benzinová pumpa a pro případ dopravy autobusová zastávka a vlakové nádraží.

Rezervovat ubytování v APARTMANY MELMEN - Jablonec nad Jizerou

Nejbližší ubytování v Jablonci nad Jizerou a okolí

Ubytování Jablonec nad Jizerou

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah