HOTEL LA PORT - Bezkov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více

Popis ubytování

AHOJ! VÍTEJTE V PŘÍSTAVU

La Port je ideální místo k zakotvení před cestou na jih, ale také skvělý výchozí bod pro výpravy do moravsko-rakouského pohraničí. Třeba pro návštěvy znojemských památek, okolních hradů a zámků, nákupního a zábavního centra Hatě či vinných sklepů.

Pokoje (neboli kajuty) prošly v roce 2019 kompletní rekonstrukcí. V 57 kajutách se vyspí celkem až 120 hostů. Díky rozdělení do čtyř cenových tříd si navíc ideální ubytování vyberou jak dobrodruhové na kolech, tak ostřílení a nároční cestovatelé.

Všechny pokoje / kajuty jsou nekuřácké, vybavené WiFi připojením, trezorem, koupelnou a WC.

HOTEL LA PORT ubytování

Kapitánský pokoj - Kapitánský pokoj vám poskytne maximální pohodlí.

Námořnický pokoj - Standardní námořnické pokoje v hlavní budově patří mezi nejoblíbenější variantu ubytování.

Kajuta - Kajuty poskytují střídmé ubytování nenáročným cestovatelům. Velice často je využívají rovněž nejrůznější firmy pro své zaměstnance

KAjuta v podpalubí - „Podpalubí“ je výbornou volbou pro nenáročné cestovatele, kteří mají jediný cíl: prostě jen zakotvit a spát. Okna z kajut čtvrté třídy vedou do světlíku.

Rodinné pokoje - Vícelůžkové pokoje jsou vybaveny manželskou postelí a dvěma samostatnými lůžky.

Gastronomie

Co si budem povídat, po náročné plavbě přijde vhod nějaká ta bašta.

Usaďte se do pohodlné lavice přístavní restaurace, které dominuje velké akvárium. Nebo byste raději pojedli na čerstvém vzduchu? V tom případě vám přijde vhod terasa. Ta je navíc otevřená celoročně.

Je libo sytou polévku, minutku nebo pořádný kus masa? V naší kuchyni připravujeme jídla, která uspokojí chuťové pohárky masožravců, vegetariánů i milovníků sladkého.

S našimi námořními kuchaři pro vás také rádi zajistíme slavnostní oběd či občerstvení na rodinnou oslavu, svatbu, firemní večírek nebo setkání s kamarády. V la Portu se pobaví a nají až 120 námořníků zároveň.

V celém prostoru restaurace je bezplatná WiFi.

Okolí chalupy a Bezkov

La Port se nachází 10 km od Znojma a 5 km od Česko-rakouské státní hranice. Nedaleko se též nachází Lednicko-valtický areál a NP Podyjí.

Rezervovat ubytování v HOTEL LA PORT - Bezkov

Nejbližší ubytování v Bezkově a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah