APARTMÁN FUFU - Dolní Lánov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmán FuFu nabízí ubytování v Prostředním Lánově v Krkonoších.

Apartmán FuFu se nachází na krásném tichém místě pod lesem v obci Lánov (část Prostřední Lánov) pouze 4 km od centra města Vrchlabí. Apartmán je součástí rodinného domu, je situován v přízemí s vlastním vchodem. Je zcela nově vybudován a vybaven. Možnost využívat posezení na terase. Parkování přímo u domu na soukromém pozemku. Wifi připojení k internetu zdarma.

APARTMÁN FUFU ubytování v apartmánu

Apartmán pro maximálně 2 osoby se sestává ze vstupní chodbičky s úložnými prostory a věšáky, ložnice s velkou manželskou postelí (200×180 cm), LCD TV s kabelovými programy, nočním stolkem a lampičkou. Kuchyň je kompletně vybavena, včetně lednice, mikrovlnné trouby, varné konvice, ručního mixéru, hrnce a pánve na vaření atd. Vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem, toaletou a dvěma umyvadly, včetně fénu na vlasy. K dispozici jsou osušky, ručníky, mýdlo na ruce, toaletní papír a mycí prostředky na nádobí.

Recepce

Ubytování je možné v čase 17:00 - 21:00 hod. nebo na základě domluvy.
V den odjezdu uvolnění apartmánu do 10:00 hod.

Gastronomie

Ubytování se nabízí bez jídla, hosté mají k dispozici plně zařízenou kuchyň přímo v apartmánu. Obchod s potravinami se nachází necelý 1 km od apartmánu, restaurace jsou v nedalekém Vrchlabí (3 km).

Okolí apartmánu a Dolní Lánov

Obec Lánov a jeho část Prostřední Lánov je skvělým výchozím bodem pro pěší výlety do Krkonoš, cykloturistiku, ale také běžecké a sjezdové lyžování. Turistické trasy začínají jen kousek od apartmánu. Běžecké stopy jsou cca 300 m daleko, stejně jako lyžařský vlek na kopec Špička. Větší lyžařské areály naleznete jen pár minut autem. Černý Důl je hned za rohem, cca 5 km, Ski resort Černá hora - Pec (Janské Lázně) cca 12 km, Vrchlabí a perfektní areál pro začátečníky Kněžický vrch a Bubákov jsou do 7 km, Špindlerův Mlýn 18 km. Za návštěvu stojí i nedaleké město Vrchlab, je zde k vidění spousta pamětihodností či Krkonošské muzeum.

Rezervovat ubytování v APARTMÁN FUFU - Dolní Lánov

Nejbližší ubytování v Dolním Lánově a okolí

Ubytování Dolní Lánov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah