ABC APARTMENTS - Černá v Pošumaví

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

ABC Apartments se nachází nedaleko Lipenské přehrady.

ABC Apartments se nachází v obci Černá v Pošumaví, v příjemném prostředí nedaleko Lipenské přehrady. Nabízí ubytování v prostorné chalupě v pokojích či apartmánech. Součástí chalupy je společenská místnost s gramofonem, dětský koutek a lyžárna / kolárna. Hosté mohou využít venkovní posezení na oplocené zahradě, kde je připraveno i malé hřiště pro děti. Domácí mazlíčci vítáni. Parkování přímo u objektu. Wifi připojení k internetu zdarma.

ABC APARTMENTS ubytování v apartmánu

K dspozici je jeden dvoulůžkový pokoj, jeden čtyřlůžkový apartmán a jedno čtyřlůžkové studio. Všechny pokoje jsou vybaveny TV, kuchyňským koutem a koupelnou se sprchou a WC.

Gastronomie

V ceně ubytování je snídaně, po domluvě lze objednat i polopenzi. V blízkosti se nachází několik restaurací i obchod s potravinami. Hosté mají také k dispozici kuchyňku přímo na pokoji.

Okolí apartmánu a Černá v Pošumaví

Okolí Lipenské přehrady nabízí široké spektrum sportovního vyžití. Kromě koupání a rybaření si zde můžete také zapůjčit lodičky či si zajít do letního kina. Prostředí CHKO Šumava vybízí k pěším či cyklistickým výletům. Za návštěvu také stojí město Český Krumlov (23 km). V zimním období je v okolí v provozu několik lyžařských areálů, nejbližší se nachází ve Frymburku (10 km).

Rezervovat ubytování v ABC APARTMENTS - Černá v Pošumaví

Nejbližší ubytování v Černé v Pošumaví a okolí

Ubytování Černá v Pošumaví


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah