APARTMÁNY NA SOUTOKU - Modrava

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmány Na Soutoku nabízí velmi příjemné ubytování na Modravě. Hosté se zde mohou ubytovat v šesti prostorných, kompletně vybavených apartmánů. Automobily je možné parkovat přímo před objektem. Připojení k internetu je zde dostpuné prostřednictvím bezdrátové sítě WiFi.

APARTMÁNY NA SOUTOKU ubytování v apartmánu

Kvilda
Nadstandardní mezonetový apartmán ve 2. nadzemním podlaží se 2 koupelnami. Maximální kapacita 9 osob. Ideální pro velkou rodinu, partu, nebo dvě rodiny s dětmi.

Bučina
Velký mezonetový apartmán ve 2. nadzemním podlaží se 2 koupelnami. Maximální kapacita 5 osob. S úžasným výhledem na soutok Roklanského a Modravského potoka.

Březník
Velký mezonetový apartmán ve 2. nadzemním podlaží se 2 koupelnami. Maximální kapacita 5 osob. S úžasným výhledem na soutok Roklanského a Modravského potoka.

Filipova Huť
Větší apartmán v 1. nadzemním podlaží s předzahrádkou. Maximální kapacita 5 osob. Pro nejvyšší pohodlí a klid přímo v šumavské přírodě.

Modrava
Středně velký apartmán v 1. nadzemním podlaží se společnou terasou. Maximální kapacita 4 osoby. S krásným výhledem na centrum obce.

Knížecí Pláně
Maximální kapacita 4 osoby, pro nejvyšší pohodlí je ideální pro 2 hosty.

Gastronomie

Přímo v apartmánovém domě se rovnou po túře můžete posadit do naší cukrárny a vychutnat si zaslouženou sladkou odměnu, případně skleničku vína

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY NA SOUTOKU - Modrava

Nejbližší ubytování v Modravě a okolí

Ubytování Modrava

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah