CHALUPA HORNÍ BEČVA

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chalupě

Popis ubytování

Chalupa Horní Bečva nabízí ubytování v Beskydech.

Chalupa Horní Bečva se nachází v Beskydech v obci Horní Bečva a poskytuje ubytování až pro 9 osob ve zrekonstuované chatě se třemi ložnicemi. Hosté mají k dispozici také zahradu s posezením a venkovním grilem. Na pozemku lze po dohodě postavit stan. Parkování přímo u chaty. Wifi připojení k internetu zdarma.

CHALUPA HORNÍ BEČVA ubytování v chalupě

Dva pokoje v druhém patře s disppozicí 1×4 lůžka a 1×2 lůžka (možnost uspořádání ložnic dle potřeby), v prvním patře 1× ložnice s manželskou postelí, kuchyň a sociální zařízení se sprchovým koutem a WC. Dále je zde plně vybavená kuchyně se sklokeramickou varnou deskou, troubou, rychlovarnou konvicí, mikrovlnnou troubou, toustovačem, lednicí. V obývací části je pohovka, televize, jídelní stůl se židlemi.

Gastronomie

Hosté mají k dispozici plně vybavenou kuchyň. Nejbližší restaurace je vzdálena cca 1500 km.

Okolí chalupy a Horní Bečva

V okolí se nachází velké množství turistických i cyklistických tras, které vybízí k aktivně strávené dovolené. V zimních měsících je zde v provozu několik lyžařškých areálů, nejbližší Ski areál Rališka je vzdálen zhruba 2 km. V hotelu Valaška (1,6 km) si můžete zahrát minigolf nebo si zajít na wellness. Vykoupat se můžete v přehradě Horní Bečva (2,3 km).

Rezervovat ubytování v CHALUPA HORNÍ BEČVA

Nejbližší ubytování v Horní Bečvě a okolí

Ubytování Horní Bečva

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah