CHATA PLEŠIVKA - Abertamy

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chatě

Popis ubytování

Chata Plešivka nabízí ubytování s výhledem na Plešivec.

Chata Plešivka leží v obci Abertami a poskytuje ubytování až pro 19 osob v příjemném prostředí krušnohorské chalupy. Chatu lze využít jako celek nebo oddělit přízemí a patro pro dvě nezávislé skupiny. Hosté mají přístup také na zahradu s terasou, posezením a venkovním grilem, pro děti je zde připraveno malé dětské hřistě. Parkování přímo před chatou. Wifi připojení k internetu zdarma.

CHATA PLEŠIVKA ubytování v chatě

Celková kapacita chaty 19 lůžek je rozdělena do dvou pater. V přízemí se nachází 3 ložnice - 1 dvoulůžková a 2 třílůžkové. Dále je zde vybavená kuchyň, společenská místnost až pro 12 osob, 2× koupelna se sprchovým koutem a WC. V patře jsou k dispozici 2 ložnice - 1 čtyřlůžková a 1 pětilůlžková, dále zařízená kuchyň s jídelním koutem, koupelna se sprchovým koutem a WC a jedno samostatné WC. V obou patrech je LCD TV a wifi připojení k internetu.

Gastronomie

Ubytování se nabízí bez jídla, možnost objednat snídaně či obědy v nedalekém hotelu. Hosté mají k dispozici zařízenou kuchyň v každém patře, nejbližší obchod s potravinami je vzdálen cca 350 m. V obci je hned několik restaurací.

Okolí chaty a Abertamy

Chata je svou polohou ideálním výchozím bodem pro aktivní dovolenou - v okolí je několik cyklistických a turistických tras, v zimním období jsou zde udržované běžkařské tratě. Nejbližší lyžařský areál je vzdálen necelý 1 km. V dojezdové vzdálenosti jsou také Karlovy Vary, Jáchymov nebo Hrad Loket.  

Rezervovat ubytování v CHATA PLEŠIVKA - Abertamy

Nejbližší ubytování v Abertamech a okolí

Ubytování Abertamy

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah