APARTMÁN BRAŠOV - Týn nad Vltavou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Nabízíme příjemné ubytování v prostorném apartmánu BRAŠOV v Týně nad Vltavou. Apartmán se nachází přímo v centru města.

Apartmán Brašov nabízí příjemné ubytování s možností relaxace v upravené zmrzlinové zahradě, kde si můžete dát výbornou zmrzlinu, kávu nebo jen posedět a odpočinout. Po dohodě k zapůjčení pramička. Prostorný obývací pokoj je vybaven rozkládací pohovkou, která se může použít, jako přistýlka. Televize, psací stůl, Wi-Fi a vybavená knihovna. Plně vybavená kuchyně disponuje lednicí, sporákem, troubou, rychlovarnou konvicí, mikrovlnnou troubou, kompletním vybavením pro vaše vaření, pračkou, sušákem na prádlo a jídelním koutem. Koupelna je vybavena vanou, umyvadlem, fénem na vlasy, ručníky a osuškami. V prostorné předsíni se nachází odpočinková část, kde máte k dispozici pohodlná křesílka na čtení či hraní různých deskových a karetních her.

APARTMÁN BRAŠOV ubytování v apartmánu

Pokoj 1 má dvě samostatné postele s lůžkovinami, noční stolky, lampičky, radiobudík, prostornou šatní skříň. Pokoj 2 má velkou manželskou postel, která se může rozdělit na dvě samostatná lůžka, lůžkoviny, noční stolky, lampičky, prostornou šatní skříň, dětská postýlka s lůžkovinami.

Gastronomie

Apartmán je vybaven vlastní plně vybavenou kuchyní.

Okolí apartmánu a Týn nad Vltavou

Malebné městečko Týn nad Vltavou se nachází na břehu řeky Vltavy. Na své si tu přijdou milovníci rybaření, koupáni, kultury, cykloturistiky a turistiky. V okolí samotného apartmánu se nachází obchody, restaurace, muzeum, kostel, řeka Vltava, městská plovárna, Otáčivé hlediště, divadlo, kino a sportoviště.

Rezervovat ubytování v APARTMÁN BRAŠOV - Týn nad Vltavou

Nejbližší ubytování v Týně nad Vltavou a okolí

Ubytování Týn nad Vltavou

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah