STATEK HOFJE - Martínkovice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chalupě

Popis ubytování

Statek Hofje,

plně vybavenou kuchynˇ, koupání v bazénu, grilování ve velkém, krytém altánu, procházy a výlety po okolí.

Statek Hofje leží v obci Martínkovice a nabízí ubytování v rozhlehlém statku pro 12 osob. Hosté mohou využít také zahradu, kde je kryté posezení s grilem a venkovní bazén. Parkování přímo u statku. Kabelový internet ve společných prostotách.

STATEK HOFJE ubytování v chalupě

Ubytování se skládá ze čtyř ložnic s celkovou kapacitou 12 lůžek. Dále je zde plně vybavená kuchyň s lednicí, varnou deskou, troubou, mikrovlnnou troubou, rychlovarnou konvicí, myčkou a veškerým potřebným nádobím. Ke kuchyni přiléhá jídelna a nechybí ani obývací pokoj s pohodlnými pohovkami a TV. Všechny pokoje mají koupelnu se sprchovým koutem a WC.

Gastronomie

Ubytování se nabízí bez jídla, hosté mají k dispozici plně zařízenou kuchyň. Obchod s potravinami je vzdálen 650 m od statku, nejbližší restaurace se nachází naproti obchodu s potravinami.

Okolí chalupy a Martínkovice

V okolí je spousta turistických tras i cyklotras. Oblíbeným cílem jsou Teplicko-Adršpašské skály. Navštívit můžete také Broumovský klášter a okolní barokní kostely. Rybáři si mohou zachytat na místních rybnících. Do sousedního Polska je to také coby kamenem dohodil.

Rezervovat ubytování v STATEK HOFJE - Martínkovice

Nejbližší ubytování v Martínkovicích a okolí

Ubytování Martínkovice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah