CHATA JEZERNÉ - Velké Karlovice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chatě

Popis ubytování

Chata Jezerné nabízí ubytování v srdci Beskydské přírody.

Chata Jezerné leží v obci Velké Karlovice a nabízí ubytování až pro 10 osob v krásném prostředí valašské přírody. Pro hosty je připraveno parkoviště přímo u chaty, venkovní posezení na terase s grilem, oplocená zahrada a venkovní koupací sud až pro 6 osob. V chatě je k dispozici sauna. Ubytování s domácím mazlíčkem za poplatek po předchozí domluvě. Wifi připojení k internetu.

CHATA JEZERNÉ ubytování v chatě

Chata disponuje celkovou kapacitou až 10 lůžek. K dispozici jsou v patře 4 dvoulůžkové ložnice a v přízemí dvě rozkládací lůžka v obývacím pokoji, který je také vybaven TV. Pro děti je připraven dětský koutek s hračkami. Chata má plně vybavenou kuchyň se sporákem, troubou, lednicí, mikrovlnnou troubou, rychlovarnou konvicí, toastovačem a veškerým nádobím. V přízemí se nachází také koupelna se sprchovým koutem, samostatné WC a sauna pro 6 - 8 osob.

Gastronomie

Ubytování se nabízí bez jídla. Hostům je k dispozici plně vybavená kuchyň, nejbližší restaurace se nachází cca 1 km od chaty.

Okolí chaty a Velké Karlovice

Chata je obklopena lesy a přírodou, která je ideální pro pro pěší turistiku nebo cyklistiku. Vyhledávaným turistickým cílem je např. rozhledna na vrcholu Čerťák, pramen Vsetínské Bečvy nebo kopec Soláň. V zimní sezóně funguje v okolí několik lyžařských areálů, nejbližší Ski areál Jezerka je vzdálen zhruba 1,5 km. Běžkaři ocení udržované běžkařské trasy. V letní sezóně si můžete užít koupání v přírodě - jezero Jezerka je vzdáleno 5 minut chůze od chaty, koupaliště Velké Karlovice 2 km. Zajet si můžete i do wellness centra na Horském hotelu Tatra (2 km).

Rezervovat ubytování v CHATA JEZERNÉ - Velké Karlovice

Nejbližší ubytování ve Velkých Karlovicích a okolí

Ubytování Velké Karlovice


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah