HOTEL ZLATÝ ZAJÍC - Libochovice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel se nachází v malém městečku Libochovice- (rodiště světově známého přírodovědce Jana Evangelisty Purkyně), které je obklopeno nejen Českým středohořím, spoustou zajímavých památek jako je hrad Hazmburk, Říp, zámek Libochovice, Ploskovice, Milešovka nebo Lovoš a spousta dalších zajímavostí. Přes Libochovice vede stezka zemí hradů, cyklistická stezka. Takže se tu rozhodně nudit nebudete.

Rodinný hotel U Beránků se nachází v krásné lokalitě Českého středohoří, v centru města Libochovic.

Hotel disponuje velkou společenskou místností, která slouží spolu s terasou ke stravování nebo k odpočinku během celého dne. Je zde také k dispozici televize.

Pořádáme akce, rodinné oslavy, firemní večírky a svatby do 45 hostů. Zajišťujeme kompletní servis. V sezoně je k dispozici terasa v atriu hotelu.

Vaši psí miláčci (pouze malá plemena) jsou u nás též vítání za poplatek. Je zde možno pořádat Teambuilding pro firmy s předem dohodnutým cateringem od nás. Zajistíme jak sladké tak slané večer si mohou hosté posedět u sklenky vína z blízkých VElkých Žernosek nebo točeného piva z rodinného pivovaru Mustang 11°.

HOTEL ZLATÝ ZAJÍC ubytování v hotelu

Každý pokoj je vybaven vlastní koupelnou se sprchovým koutem a toaletou poř. TV. Z většiny pokojů je navíc krásný výhled přímo na zámek Libochovice. K dispozici je také dětská postýlka na vyžádání za poplatek. Všechny pokoje byly kompletně rekonstruovány v roce 2020. Máme pohodlné postele z masivu od českého výrobce.

Recepce

15:00 - 22:00 hod

Gastronomie

Vaříme pouze pro hotelové hosty, snídaně, obědy a večeře dle přání zákazníka.

Po celou sezónu pečeme domácí chléb, Jsme výrobci vlastní čokolády z pravých kakaových bobů proto máme široký výběr hořké i mléčné čokolády. Naši hosté si mohou odvézt naší lískoořechovou pomazánku, horkou čokoládu v sáčcích nebo čajový nápoj z kakaových bobů.

Okolí hotelu a Libochovice

Okolí přímo vybízí k výletům, dva parky jsou v dosahu asi 50 m, překrásný výhled je také z hradu Házmburk, který je vzdálený 3 km od ubytování. V letních měsících si rozhodně nezapomeňte plavky k řece Ohři /300m/V dosahu je cyklostezka, přírodní rezervace Lovoš, vrch Hradišťany a Boreč, Třebenice (Muzeum Českého granátu), Terezín (pevnost, Muzeum Ghetta, památník věnovaný obětem 2. světové války ve zdejším koncentračním táboře), hora Říp s rotundou sv. Jiří, Doksany (klášter premonstrátek) a Litoměřice (Oblastní muzeum s Máchovou světničkou, historické sklepy, rozhledna Mostná hora, plavby lodí po Labi).

Rezervovat ubytování v HOTEL ZLATÝ ZAJÍC - Libochovice

Nejbližší ubytování Libochovice a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah