HOTEL ORIX - Jáchymov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Malý horský hotel ORIX rodinného typu leží v Jáchymově v Krušných Horách.

Hotel ORIX, ležící v Jáchymově v Krušných horách, prošel roku 2016 kompletní rekonstrukcí. Nabízí ubytování v sedmi dvoulůžkových pokojích různého typu. Součástí hotelu je restaurace a vlastní parkoviště. Zdarma možnost uskladnění kol a motorek, lyžárna. Wifi v celém objektu zdarma.

HOTEL ORIX ubytování v hotelu

Hotel disponuje sedmi dvoulůžkovými pokoji různých kategorií. Součástí každého pokoje je vlastní koupelna se sprchovým koutem nebo vanou, LCD TV a wifi připojení k internetu.

Gastronomie

Součástí hotelu je vlastní restaurace, kde můžete posedět v příjemném prostředí. Jídla jsou vařena výhradně z čerstvých, kvalitních a místních surovin. Do vzdálenosti cca 1 km od hotelu se nachází také několik dalších restaurací, hospod a kaváren.

Okolí hotelu a Jáchymov

Hotel se nachází necelých 200 metrů od světoznámých radonových lázní. Lokalita přímo vybízí k procházkám a cyklovýletům, z turistických a cyklistických tras si zde vybere každý. V zimě je Jáchymov hojně navštěvován milovníky zimních sportů. Hotel je vzdálen 2 km od dolní zastávky lanové dráhy na Klínovec. V okolí je upravováno až 120 km různě náročných běžeckých tratí. Vykoupat se můžete v aquaparku Aquacentrum Agricola (500m) nebo na koupališti v Jáchymově (1400m).

Rezervovat ubytování v HOTEL ORIX - Jáchymov

Nejbližší ubytování v Jáchymově a okolí

Ubytování Jáchymov


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah