CHALUPA SLUNEČNÁ - Černý Důl

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chalupě

Popis ubytování

Chalupa Slunečná nabízí ubytování na úpatí známe „Černé hory" v Krkonoších. Chalupa disponuje 4 ložnicemi, kuchyní, společenskou místností a celkem dvěma koupelnami a třemi WC. V přízemí chalupy se nachází úschovna kol, lyžárna, vstupní hala, WC a kotelna. V prvním patře je již zmíněná kuchyň s jídelnou, společenská místnost, zelený pokoj a koupelna s WC. V druhém patře se nachází zbylé tři pokoje a koupelna s WC.

Kuchyň je vybavena mikrovlnnou troubou, rychlovarnou konvicí, plynovým vařičem, lednicí, elektrickým grilem a nádobím. Obě koupelny jsou vybaveny sprchovými kouty, dětskými stupátky k umyvadlu a fénem. Společenská místnost disponuje dvěma kanapi, televizí, deskovými hrami a dětskými hračkami.

Parkování pro osm aut a bezdrátové připojení k internetu prostřednictvím Wi-Fi zdarma je samozřejmostí.

CHALUPA SLUNEČNÁ ubytování v chalupě

V prvním patře se nachází zelený pokoj s dvěma lůžky, v druhém patře pak pokoj žlutý s dvěma lůžky, oranžový s pěti lůžky a béžový s třemi lůžky.

Okolí chalupy a Černý Důl

Chalupa Slunečná se nachází na úpatí známe „Černé hory" v Krkonoších. Svou vynikající polohou poskytuje ideální pozici pro výlety, jak na hory, tak do přírody pěšky či kole.

Rezervovat ubytování v CHALUPA SLUNEČNÁ - Černý Důl

Nejbližší ubytování v Černém Dole a okolí

Ubytování Černý Důl

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah