APARTMAN 692 - Vrchlabí

  • 3. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Máme pro Vás plně vybavený apartmán v druhém patře bytového domu v klidné části města Vrchlabícca 300m od běžkařské trati, která je po celou zimní sezónu zasněžována.

Apartmán 692 je plně vybavený apartmán v druhém patře bytového domu v klidné části města Vrchlabí cca 300m od běžkařské trati, která je po celou zimní sezónu zasněžována.

Apartmán má ve všech místnostech pokrytí WiFi signálem a je vybaven odděleným plynovým vytápěním kdy můžete sami regulovat teplotu Vám vyhovující. Parkování je zajištěno před domem na ulici, kde bude v zimě připraveno jedno parkovací místo.

APARTMAN 692 ubytování v apartmánu

Nabízíme 3 místnosti + sociální zařízení. Místnosti jsou rozděleny na Ložnici s manželskou postelí + dětská postel do cca 6let věku. Dále obývací pokoj pro tři osoby s lůžkem a rozkládací pohovkou pro další dvě osoby. Můžeme Vám zajistit i malou postýlku pro malé děti do cca 2-3let.

Kuchyň je vybavena plynovým sporákem, lednicí, rychlovarnou konvicí, mikrovlnou troubou, kávovarem a potřebným nádobím. Velký rozkládací stůl kde se pohodlně nají celá rodina, včetně dětské židličky.
Pokoje jsou vybaveny starší TV s příjmem pozemních kanálů, případně freeSAT programů.

Rezervovat ubytování v APARTMAN 692 - Vrchlabí

Nejbližší ubytování ve Vrchlabí a okolí

Ubytování Vrchlabí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah