APARTMÁN SRNÍ

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Nově zrekonstruovaný apartmán Srní nabízí ubytování na Šumavě.

Apartmán Srní se nachází v klidné části obce Srní ve 3. NP panelového domu. Je samostatnou bytovou jednotkou, k využití je jeden dvoulůžkový pokoj s kuchyňským koutem a koupelnou. Parkování u domu zdarma, Wifi připojení k internetu.

APARTMÁN SRNÍ ubytování v apartmánu

K dispozici je dvulůžkový pokoj s rozkládací pohovkou, TV a jídelním stolem. Kuchyňský kout je plně vybavený: lednice, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, dvouvařič, nádobí. Součástí apartmánu je koupelna se sprchovým koutem a WC. Wifi zdarma.

Gastronomie

Ubytování se nabízí bez jídla. Hostům je k dispozici plně vybavený kuchyňský kout s dvouvařičem, mikrovlnnou troubou, lednicí, nádobím. Obchod s potravinami je od apartmánu vzdálem zhruba 200 m. Nejbližší restaurace se nachází cca 250 m od objektu.

Okolí apartmánu a Srní

Obec Srní je známa v zimním období udržovanými lyžařskými stopami, obec je položena 850 n/m. V létě je obec známa jako středisko cykloturistiky a pěší turistiky. Nabízejí se zde možnosti výletů do netknuté přírody a poznávání krásné Šumavy. Cesty ke slatím, k jezerům, k vycházkám podél plavebního kanálu, k řece Vydře nebo řece Křemelné patří k nezapomenutelným zážitkům, neboť celá oblast leží v Národním parku Šumava. Též návštěva Vlčí stezky v Srní či výlet na Tříjezerní slať, která je vzdálená 12 km, patří k velkým lákadlům pro všechny milovníky přírody.

Rezervovat ubytování v APARTMÁN SRNÍ

Nejbližší ubytování v Srní a okolí

Ubytování Srní

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah