PILSNER APARTMENTS - Plzeň

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Pilsner Apartments - Nově zrekonstruovaný byt, situovaný 5 minut chůze od centra Plzně.

Moderní byt disponuje plně vybavenou kuchyní a dostatkem místa pro odpočinek, takže je vhodný jak pro krátké, tak pro dlouhodobější pobyty.

Okolí apartmánu a Plzeň

Nově zrekonstruovaný byt, situovaný 5 minut chůze od centra Plzně. V okruhu 500m také najdete DEPO2015 a stadion hokejistů HC Škoda Plzeň. Zastávka MHD se nachází 100m od ubytování, hlavní vlakové nádraží jen necelý kilometr. V blízkosti domu lze navštívit několik restaurací nebo si pohodlně nakoupit (Lidl, samoobsluha).

Ubytování se nachází blízko historického centra Plzně, na všechny památky a zajímavosti lze tedy dosáhnout během několika minut pěší chůze. Do centra se také můžete přemístit pomocí městské hromadné dopravy, trolejbusovou zastávku najdete 100m od apartmentu. Kulturní centrum DEPO2015 se nachází necelý půl kilometr od domu, v té samé vzdálenosti je i hokejová hala plzeňských Indiánů HC Škoda Plzeň, tedy Home Monitoring Arena. Hudební kluby House Of Blues a Jam Club jsou ve vedlejším bloku. V nejbližším okolí naleznete také několik restaurací, prodejnu Lidl, samoobsluhu, řeznictví, poštu a několik dalších obchodů.

Rezervovat ubytování v PILSNER APARTMENTS - Plzeň

Nejbližší ubytování v Plzni a okolí

Ubytování Plzeň

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah