CHALUPA ZAPPLE - Žirovnice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chalupě

Popis ubytování

Chalupa Litkovice ZAPPLE nabízí ubytování v nádherné přírodě.

Chalupa Litkovice ZAPPLE se nachází v  místní části Litkovice vzdálené 4 km od obce Žirovnice na pomezí kraje Vysočina a  Jihočeského kraje. Chalupa poskytuje možnost ubytování pro 1 až 8 osob ve 2 apartmánech. Parkování přímo u objektu. Domácí mazlíček za poplatek po předchozí domluvě. V letním období možnost využití venkovní zastřešené terasy s venkovním grilem a posezením.

CHALUPA ZAPPLE ubytování v chalupě

K pronájmu jsou 2 apartmány s celkovou kapacitou až 8 osob (2×4 lůžka). Součástí každého apartmánu je malý kuchyňský kout s dvouvařičem a lednicí, koupelna se sprchovým koutem a WC. V přízemí je velká společenská místnost s plně vybavenou kuchyní - myčka, lednička, sporák, nádobí.

Gastronomie

Ubytování se nabízí bez jídla, hostům je k dispozici kuchyňský kout v každém apartmánu a společná plně vybavená kuchyň - sporák, lednice, myčka, kávovar v přízemí objektu.  

Okolí chalupy a Žirovnice

Místo a  okolí nabízí nádhernou přírodu s  rozsáhlými lesy a  mnoha příležitostmi rekreačního vyžití. Lesní cesty asfaltové i  přírodní nabízejí jízdu na kole (značené cyklostezky), v  zimě na běžkách, po  téměř celé Vysočině a  Jihočeském kraji s  nádhernými výhledy, možnostmi občerstvení, poznání přírodních krás a  kulturních památek. Okolní lesy jsou vhodné pro rekreační chůzi či  běh, houbaření, rybaření, vycházky i  výlety. 300  m od privátu je tenisový kurt s  možností pronájmu dle dohody za symbolické ceny (50  Kč na hodinu). V  obci Žirovnice (4 km) potom whirlpool, bowling, jízdárna.

Rezervovat ubytování v CHALUPA ZAPPLE - Žirovnice

Nejbližší ubytování v Žirovnici a okolí

Ubytování Žirovnice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah