PENZION DAJAN - Strmilov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Rekreační domek Dajan se nachází na okraji malého městečka Strmilov v České Kanadě a nabízí 3 apartmány pro celkem 21 osob včetně 4 přistýlek. V přízemí se nachází 2 apartmány. Apartmán I. pro 7 osob má jeden čtyřlůžkový a jeden třílůžkový pokoj. Apartmán II. má jeden čtyřlůžkový a jeden třílůžkový pokoj, dále je rozkládací pohovka pro 2 osoby v kuchyni a jedna rozkládací pohovka pro 2 osoby na průchozí chodbě. Každý apartmán má svůj vlastní vchod. Mezi apartmány jsou dveře, které se můžou uzamknout nebo můžou být apartmány průchozí. Ze dvora je točivé schodiště na terasu se zábradlím kam se vstupuje do samostatného apartmánu III. pro 3 osoby. Vnitřní prostory objektu jsou nekuřácké.

Na soukromé zahradě na vlastní nebezpečí můžete využívat zapuštěný, krytý, solárně vyhřívaný bazén 7,5 m / 3,5 m, posezení u bazénu a grilu, zahradní gril, zahradní uzavíratelnou chatu, s infra saunou pro 2 osoby a s posezením asi pro 22 osob.

V chatě je rozveden el. proud s osvětlením, elektronické šipky. Dále je na zahradě dětský koutek, s houpačkami, lanem na šplhání, skluzavkou, pískovištěm, zahradní domeček, stolní tenis, velká trampolína s ochrannou sítí, stolní fotbal, velké zahradní člověče nezlob se, ruské kuželky, badminton, kuželky a další (za děti zodpovídají rodiče).

Je zde i uzamykatelná garáž například pro vlastní kola a kočáry. V celém objektu a na zahradě je Wi-Fi.

PENZION DAJAN ubytování v pensionu

Chalupa k pronájmu poskytuje ubytování pro 1 až 21 osob v 5 ložnicích.

Sociální zařízení: Sociální zařízení je v každém apartmánu oddělené chodbou od pokojů (zvlášť koupelna a wc). V apartmánu I. je sprchový kout, umyvadlo a zrcadlo, v apartmánu II. je sprchový kout, umyvadlo, zrcadlo, automatická pračka a vana a v apartmánu III. je umyvadlo, zrcadlo a vana.

Vytápění: Vytápění plynové a na tuhé palivo. Topí majitel objektu.

Kuchyně jsou vybaveny: kuchyňskou linkou s kamny s keramickou deskou, el. troubou, nádobím, mikrovlnná trouba, Lednice s mrazákem, varná konvice, televize a stůl s posezením. V druhém apartmánu v kuchyni je navíc myčka nádobí. V apartmánu III. je dvoj plotýnkový indukční vařič, nádobí, lednička z mrazáčkem, mikrovlnná trouba, varná konvice

Gastronomie

Stravování je možné vlastní ve vybavených kuchyních nebo v hotelu na náměstí 400 m od objektu kde dobře a levně vaří.

Okolí pensionu a Strmilov

V okolí Strmilova se nachází spoustu krásných lesů vhodné ke sběru hub a borůvek a mnoho rybníků k rybaření. Strmilov se nachází v takzvané oblasti Česká Kanada. Rybaření je zde ve Strmilově a okolí na více místech například už 30 m od objektu kde teče Hamerský potok. Dále 300 m od objektu na rybníku zájezdek. V zimním období 2 km od objektu se chytají pstruzi na dírky kde si můžete dát i grog, svařené víno nebo čaj na zahřátí. Koupání u objektu v bazénu, v autokempu Komorník 2 km, v Jindřichovým Hradci v novém aquaparku 20 km nebo v Jihlavě velký aquapark 45 km. Kolem Strmilova převážně lesem jsou dobře značené cyklostezky. V zimním období je v Mrákotíně 12 km sjezdovka s vlekem.

Rezervovat ubytování v PENZION DAJAN - Strmilov

Nejbližší ubytování v Strmilově a okolí

Ubytování Strmilov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah