Chaloupka na stráni nabízí celoroční ubytování pod Lysou Horou.
Chaloupka na strání leží v krásném a klidném prostředí pod vrcholem Beskyd. Je kompletně nově zrekonstruovaná, má terasu s posezením, ze které je nádherný výhled. Nabízí ubytování až pro 8 osob. Součástí roubenky je plně vybavená kuchyň, dvě ložnice, obývací pokoj a koupelna. Samozřejmostí je TV a wifi připojení k internetu. V suterénu se nachází finská sauna, odpočívárna s vinotékou, sprchový kout a toaleta. Po saunování je možno si odpočinout na venkovní terase vybavené lehátky, nebo v příjemné odpočívárně při sklence kvalitního vína, které najdete ve vinotéce přímo v chaloupce. Ubytování s domácím mazlíčkem po předchozí domluvě. Parkování u chaty.
Chata má celkovou kapacitou 8 lůžek. Součástí objektu je plně vybavená kuchyň s myčkou, mikrovlnou troubou, rychlovarnou konvicí, nádobím, příbory, kuchyňským náčiním, hrnci a prostornou lednicí s mrazákem. Ke spaní jsou určeny dvě ložnice s manželskými postelemi a rozkládací pohovkou, další osoby se vyspí na rozkládacím gauči v obývacím pokoji. V koupelně je kromě vany a WC také pračka.
Ubytování se nabízí bez jídla, k dispozici je hostům plně vybavená kuchyňka. Nejbližší restaurace je od chaty vzdálená cca 1,5 km.
Chaloupka se nachází v krásném klidmém prostředí Beskyd, jen zhruba 5,5 km od Lysé Hory. V okolí je velké množství cyklistických i turistických tras, v zimním období možno využít několik lyžařských středisek v okolí. Nejbližší je Ski areál Ostrá (1,8 km.)
CHALOUPKA NA STRÁNI Ostravice nabízí při pobytu následující služby: internet, domácí mazlíčky ubytujeme za poplatek 300 Kč, parkoviště u chalupy, ubytováni budete v nekuřáckém prostředí, volně přístupnou zahradu.
Při ubytování můžete zalyžovat (u sjezdovky je lyžařský vlek) 1800 m od chalupy.
V oblasti gastronomie CHALOUPKA NA STRÁNI - Ostravice nabízí: restaurace 1400 m od chalupy, sklípek.
Stručný výběr možných aktivit při ubytování: houbaření, sauna.
Zajímavé weby: dárkové poukazy
Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah