CHALOUPKA NA STRÁNI - Ostravice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chalupě

Popis ubytování

Chaloupka na stráni nabízí celoroční ubytování pod Lysou Horou.

Chaloupka na strání leží v krásném a klidném prostředí pod vrcholem Beskyd. Je kompletně nově zrekonstruovaná, má terasu s posezením, ze které je nádherný výhled. Nabízí ubytování až pro 8 osob. Součástí roubenky je plně vybavená kuchyň, dvě ložnice, obývací pokoj a koupelna. Samozřejmostí je TV a wifi připojení k internetu. V suterénu se nachází finská sauna, odpočívárna s vinotékou, sprchový kout a toaleta. Po saunování je možno si odpočinout na venkovní terase vybavené lehátky, nebo v příjemné odpočívárně při sklence kvalitního vína, které najdete ve vinotéce přímo v chaloupce. Ubytování s domácím mazlíčkem po předchozí domluvě. Parkování u chaty.

CHALOUPKA NA STRÁNI ubytování v chalupě

Chata má celkovou kapacitou 8 lůžek. Součástí objektu je plně vybavená kuchyň s myčkou, mikrovlnou troubou, rychlovarnou konvicí, nádobím, příbory, kuchyňským náčiním, hrnci a prostornou lednicí s mrazákem. Ke spaní jsou určeny dvě ložnice s manželskými postelemi a rozkládací pohovkou, další osoby se vyspí na rozkládacím gauči v obývacím pokoji. V koupelně je kromě vany a WC také pračka.

Gastronomie

Ubytování se nabízí bez jídla, k dispozici je hostům plně vybavená kuchyňka. Nejbližší restaurace je od chaty vzdálená cca 1,5 km.

Okolí chalupy a Ostravice

Chaloupka se nachází v krásném klidmém prostředí Beskyd, jen zhruba 5,5 km od Lysé Hory. V okolí je velké množství cyklistických i turistických tras, v zimním období možno využít několik lyžařských středisek v okolí. Nejbližší je Ski areál Ostrá (1,8 km.)

Rezervovat ubytování v CHALOUPKA NA STRÁNI - Ostravice

Nejbližší ubytování v Ostravici a okolí

Ubytování Ostravice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah