UBYTOVÁNÍ POD ROZHLEDNOU - Skuteč

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Ubytování Pod Rozhlednou se nachází mezi vesnicemi Hněvětice a Borek v blízkosti města Skuteč, v okrese Chrudim, v Pardubickém kraji. Ubytování leží na okraji přírodní rezervace Toulovcovy maštale, nedaleko se nacházejí Žďárské vrchy i Železné hory.

Celoročně nabízíme ubytování až pro 8 hostů. Ubytování je vhodné pro rodiny s dětmi nebo skupinku přátel. K dispozici jsou Vám dva 4-lůžkové pokoje s manželskou postelí a palandou, každá s vlastní koupelnou se sprchovým koutem a toaletou.

Pokud Vám to počasí dovolí, připravíte si grilovačku na terase. Vedle objektu se nachází sportovní hřiště, kde si zahrajete fotbal, volejbal, tenis, badminton či petangue a ruské kuželky. Při ubytování se nachází také menší hospoda, kde Vám nabídneme nápoje a občerstvení. Chováme několik domácích zvířat, ovce a slepice, které určitě zaujmou zejména malé návštěvníky. Cyklisté si kola uloží do garáže. Parkovací místa pro dvě auta najdete přímo u domu. Těšíme se na Vaši návštěvu v Ubytování Pod Rozhlednou.

UBYTOVÁNÍ POD ROZHLEDNOU ubytování v apartmánu

Všichni hosté využívají společné prostory, zde najdete společenskou místnost s televizí a sedací soupravou, kde si můžete zahrát společenské hry nebo stolní fotbal. Odtud se dostanete i na terasu. Umístěn je zde také jídelní stůl. Jídla podle vlastních představ si připravíte díky kompletně vybavené kuchyni, kde Vám poslouží elektrický sporák se sklokeramickou varnou deskou a elektrickou troubou, mikrovlnná trouba, lednice s mrazákem i myčka nádobí.

Okolí apartmánu a Skuteč

Vydejte se na procházku k rozhledně Borůvka, která stojí nad ubytováním, a k dalším dvěma rozhlednám Terezka na Pasekách a Toulovcova rozhledna u Budislavi. Dále si naplánujte trasu mezi pískovcové útvary přírodní rezervace Toulovcovy maštale nebo překonejte ferraty v údolí řeky Krounky. Pokud jste nadšenci historie, okouzlí Vás zámecký areál Nové Hrady, hrad Rychmburk nebo zřícenina hradu Košumberk. Za návštěvu stojí i město Litomyšl, které je zapsáno v seznamu UNESCO. V létě si užijete koupání ve Vysokém Mýtě a v Litomyšli. Pokud se k nám chystáte v zimě, za zimními radovánkami si budete muset dojít do lyžařských středisek Svratka nebo Hlinsko.

Rezervovat ubytování v UBYTOVÁNÍ POD ROZHLEDNOU - Skuteč

Nejbližší ubytování ve Skutči a okolí

Ubytování Skuteč

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah