UBYTOVÁNÍ RAINMÜHLE - Vlkovice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Pouhých sedm kilometrů od proslulých Mariánských Lázní upoutá návštěvníka půvabný domek na okraji malebné vesničky v západních Čechách, penzion Rainmühle v Martinově.

Malý statek zasazený do výjimečné přírody je obklopen loukou s pasoucími se srnami, rybníkem, kterému dominuje vodní mlýn. Rainmühle stojí stranou dopravy a nabízí hostům velký obývací pokoj, vestavěnou kuchyň, koupelnu s vanou a dvě prostorné ložnice. Moderní zařízení domu se snoubí s rustikálními kusy nábytku, které návštěvníka ponoří do kouzelného světa minulosti.

Parkování zdarma je samozřejmostí.

UBYTOVÁNÍ RAINMÜHLE ubytování v pensionu

První větší ložnice je vybavena manželskou postelí, menší poté dvěma jednolůžkovými postelemi. Patá osoba může spát na lůžku v obývací částí kuchyně.

Okolí pensionu a Vlkovice

Pouhých sedm kilometrů od proslulých Mariánských Lázní upoutá návštěvníka půvabný domek na okraji malebné vesničky v západních Čechách, penzion Rainmühle v Martinově. Malý statek zasazený do výjimečné přírody je obklopen loukou s pasoucími se srnami, rybníkem, kterému dominuje vodní mlýn a kde rybaří ledňáčci…Mnoho vzácných druhů motýlů, pestrá luční květena, černí i bílí čápi, draví ptáci, jezevci, norci či jelenovitá zvěř jsou jasným dokladem nedotknutelnosti zdejší fauny a flóry.

Rezervovat ubytování v UBYTOVÁNÍ RAINMÜHLE - Vlkovice

Nejbližší ubytování ve Vlkověice a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah