APARTMÁN HUGO - KAMENNÝ ÚJEZD

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Nově rekonstruovaný apartmán Hugo se nachází v obci Kamenný Újezd.

Apartmán Hugo se nachází v obci Kamenný Újezd a svou polohou je vhodný jak pro letní tak zimní dovolenou. Nabízí ubytování pro 2 - 7 osob v nově zrekonstruovaných prostorách. Parkování je umožněno přímo na oploceném pozemku u objektu. Domácí mazlíčci jsou povoleni. Wifi připojení k internetu. Využít lze i zahradu s venkovním posezením a grilem.

APARTMÁN HUGO - KAMENNÝ ÚJEZD ubytování v apartmánu

Apartmán disponuje dvěma ložnicemi, prostorným obývacím pokojem s televizí, plně vybavenou kuchyní (lednice, mikrovlnná trouba, nádobí) a koupelnou se sprchou, vanou i WC.

Gastronomie

Ubytování se nabízí bez jídla, hosté mohou využít plně vybavenou kuchyň v apartmánu nebo navštívit nedalekou restauraci (cca 400 m).

Okolí apartmánu a Kamenný Újezd

Nedaleko objektu se nachází rybník Štilec (2 km) kde je možnost koupání/bruslení/rybaření - možnost zakoupit jednodenní povolenky. Okolí nabízí spoustu možností pro pěší turistiku, cykloturistiku, houbaření, běžkařské tratě a ostatní sportovní vyžití. Ze vzdálenějších míst můžete navštívit například Český Krumlov (10 km) - historické centrum, České Budějovice (11 km) - několik možností koupání, klášter Zlatá koruna (6 km) nebo zámek Hluboká nad Vltavou (22 km). Nejbližší lyžařské středisko (Lipno - Kramolín) leží cca 22 km od apartmánu.

Rezervovat ubytování v APARTMÁN HUGO - KAMENNÝ ÚJEZD

Nejbližší ubytování v Kamenném Újezdu a okolí

Ubytování Kamenný Újezd

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah