PENZION POD FAROU - Horní Pěna

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzionu Pod Farou se nachází v klidné a malebné vesničce Horní Pěna, 5 km od Jindřichova Hradce a 11 km od Nové Bystřice. Ubytovat se můžete v původní části fary, ke které patří soukromí dvůr s terasou a vířivkou. Na terase je možnost posezení a grilování. Původní část má též k dispozici kryte venkovní posezení. Ubytovat se též můžete ve dvou podkrovních apartmánech nebo dvoulůžkových pokojích. Pro dvoulůžkové pokoje je na společné chodbě k dispozici lednička, kuchyňský a jídelní koutek vybavený rychlovarnou konvicí a mikrovlnkou. Na venkovní terase je k dispozici posezení s grilem a posezení u ohniště.

Parkování a bezdrátové připojení k internetu prostřednictvím Wi-Fi zdarma je samozřejmostí.

PENZION POD FAROU ubytování v pensionu

Původní část statku nabízí kamenné zápraží, ostění, Honzova pec a nádherné klenby, to vše dotváří malebnost starého venkovského stavení, ve kterém jsou pro vás připraveny tři samostatné pokoje, dva s kapacitou 3 osob (manželská postel a postel) a jeden s manželskou postelí, obývací pokoj se dvěmi rozkládacími sedacími soupravami, plazmovou TV a DVD přehrávačem, spojený s jídelnou a plně vybavenou kuchyní, koupelna s WC, samostatné WC a koutek s pračkou a žehlícím prknem. Na uzavřeném dvorku je Vám k dispozici vířivka a kryté posezení s grilem a stolem pro stolní tenis. Dvůr je přístupný pouze ubytovaným hostům v původní části.

Apartmán 1 je prostorný, velmi světlý apartmán o rozloze 54 m2 vybavený velkou manželskou postelí, rozkládací sedací soupravou, plazmovou TV a DVD přehrávačem. Dále je součástí jídelna s kuchyňským koutem a rozkládací pohovkou, koupelna se sprchovým koutem a WC. Na venkovní terase je k dispozici posezení s grilem a posezení u ohniště.

Apartmán 4 je útulný apartmán s vlastním vchodem. Předsíň s lednicí, mikrovlnou troubou a varnou konvicí, koupelna se sprchovým koutem a WC. Apartmán je vybaven manželskou postelí, samostatnou postelí a LCD televizí.

Dvoulůžkový pokoj 2 je malý, útulný pokoj se dvěma lůžky, LCD TV a koupelnou se sprchovým koutem a WC.

Dvoulůžkový pokoj 3 je netypicky řešený pokoj s manželskou postelí, LCD TV a koupelnou se sprchovým koutem a WC.

Gastronomie

Jídlo si můžete objednat u spolupracující restaurace Pizza Herb. Doprava je zdarma.

Okolí pensionu a Horní Pěna

Náš penzion je tou správnou volbou, ať už se chystáte strávit poklidnou dovolenou procházkami v nádherných hlubokých lesích, sběrem hub či lesních plodů, sluněním se nebo koupáním u některého z mnoha rybníků a zatopených pískoven. Nebo dovolenou za poznáním české historie, pro kterou jsou Jižní Čechy tím ideálním místem se svým nepřeberným množstvím hradů, zámků, klášterů a kostelů nebo z novodobější historie naučnými stezkami československého opevnění, pozůstatky zaniklých vesniček po odsunu nebo zbytky železné opony. A pro ty, kteří chtějí strávit aktivní dovolenou jsou Jižní Čechy protkány množstvím cyklotras a turistických tras, které vás provedou úžasnými místy a zákoutími, pro milovníky jezdeckého sportu jsou v okolí farmy a jezdecké stáje a z koňského hřbetu se vám nabídnou nečekané pohledy na okolní přírodu, můžete vyčistit hlavu na některém ze dvou nedalekých golfových hřišť či se příjemně unavit na místním tenisovém kurtu.

Rezervovat ubytování v PENZION POD FAROU - Horní Pěna

Nejbližší ubytování v Horní Pěně a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah