APARTMÁNY U PODKOVY - Rovensko pod Troskami

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmány u podkovy nabízí ubytování v srdce Českého ráje.

Apartmány u podkovy leží v Rovensku pod Troskami, v srdci Českého ráje. Nabízí ubytování ve čtyřech apartmánech s vlastním sociálním zařízením a kuchyňkou. K ubytování je možno objednat snídani. Wifi zdarma. Objekt nemá vlastní parkoviště. Psi za poplatek a pouze malá plemena. K ubytování je k dispozici venkovní zastřešené posezení s možností využití krbu.

APARTMÁNY U PODKOVY ubytování v apartmánu

Ubytování je nabízeno ve čtyřech apartmánech. 3 jsou čtyřlůžkové, každý má vlastní kuchyňku se sporákem a rychlovarnou konvicí a dále koupelnu se sprchou a WC. Čtvrtý apartmán je osmilůžkový, skládá se ze 4 ložnic po dvou lůžkách, společné kuchyňky a koupelny se sprchou a WC.

Gastronomie

K ubytování je možno objednat snídani, případně využít kuchyňky, která je součástí každého apartmánu. V restauraci patřící k objektu můžete zajít na oběd či večeři.

Okolí apartmánu a Rovensko pod Troskami

V okolí Rovenska je hustá síť cyklotras, na své si přijdou i pěší turisté. V zimních měsících je možnost využití lyžařských středisek, které jsou v nedalekém okolí (Rokytnice nad Jizerou, Vysoké nad Jizerou, Liberec, ...) V okolí do 20 km se nachází hned kulturních památek - zámek Hrubá Skála, Valdštejn, Sychrov, Hrad Kost, zřícenina Hradu Trosky a další. Vydat se můžete i do cca 40 km vzdáleného Liberce a navštívit ZOO, Ještěd nebo si zaplavat v bazénu.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY U PODKOVY - Rovensko pod Troskami

Nejbližší ubytování v Rovensku pod Troskami a okolí

Ubytování Rovensko pod Troskami

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah