CHALUPA VRANOVÁ - Staré Město

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chalupě

Popis ubytování

Vítejte ve vesničce Vranová Lhota v klidných lesích mezi Moravskou Třebovou a Mohelnicí, co by kamenem dohodil od pohádkového hradu Bouzov. Za malebnou kapličkou najdete zrekonstruovaný dům, který byl citlivě rozdělen na dvě samostatné obytné jednotky Chalupu Daniela a chalupu Miroslav. Společně poskytnou ubytování až pro 13 hostů. Obě chaloupky mají společnou zahradu s možností venkovního posezení a grilování. Dbáme na komfort bydlení, soukromí a pohodlí našich hostů.

Vítejte ve vesničce Vranová Lhota v klidných lesích mezi Moravskou Třebovou a Mohelnicí, co by kamenem dohodil od pohádkového hradu Bouzov. Za malebnou kapličkou najdete zrekonstruovaný dům, který byl citlivě rozdělen na dvě samostatné obytné jednotky Chalupu Daniela (ubytování pro 7 osob) a chalupu Miroslav (ubytování pro 6 osob). Obě chaloupky mají společnou zahradu s možností venkovního posezení a grilování. Dbáme na komfort bydlení, soukromí a pohodlí našich hostů. Dárkový balíček s produkty od paní domácí zpříjemní vaše volné chvíle v našem kraji. V případě rezervace obou částí chalupy je zde vítán i váš psí doprovod. Těšíme se na vaši návštěvu.

CHALUPA VRANOVÁ ubytování v chalupě

Chalupa Miroslav

Chalupě pana domácího dominuje pohodlný gauč a schody do podkroví, které je vkusně obloženo dřevem. V podkroví se nachází společné spaní pro 6 osob, z toho je jedna manželská postel. Chalupa Miroslav má samostatnou a plně vybavenou kuchyň, pohodlně zde můžete strávit celý týden, aniž by vám cokoli chybělo. Samostatná toaleta a sprchový kout s umyvadlem se nachází na chodbě a skýtá tak dostatek soukromí pro všechny ubytované. Obývací místnost je vytápěná krbovými kamny, spotřeba dřeva je již započítána v ceně ubytování. V ostatních místnostech jsou umístěny elektrické přímotopy. Před chaloupkou je parkování pro 3 auta. Pokud si s partou přátel zarezervujete společně i druhou chaloupku, je zde vítán i váš psí doprovod.

Chalupa Daniela

Chalupa paní domácí má samostatný vchod, obývací místnost okupuje velký společný stůl a pohodlné posezení. Komfortní plně vybavená kuchyň s velkou pracovní plochou plynule navazuje na obývací místnost. Celá rodina nebo parta přátel se může společně bavit i při vaření. Tradičními mlynářskými schody se dostanete na půdu, která je rozdělena na dvě části. V první části jsou tři postele, kolem kterých projdeme do samostatné místnosti pro čtyři osoby. Obývací místnost je vytápěná krbovými kamny, spotřeba dřeva je již započítána v ceně ubytování. V ostatních místnostech jsou umístěny elektrické přímotopy. Před chaloupkou je parkování pro 3 auta. Pokud si s partou přátel zarezervujete společně i druhou chaloupku, je zde vítán i váš psí doprovod.

Gastronomie

Nejbližší restaurace se nachází ve 3 km vzdálené obci Kozov. Další restaurace jsou v okolních obcích. Blízko chalupy se nachází vesnická hospoda.

Okolí chalupy a Staré Město

Milovníci historie i děti ocení nedaleký pohádkový hrad Bouzouv, zříceninu hradu Cimburk nebo Radkovské hradisko. Vše 10 min jízdy autem. Do přírody lákají okolní lesy, Javoříčské a Mladečské jeskyně, Nectavské údolí nebo přírodní rezervace Bohdalov - Hartinkov. Za zábavou s dětmi se můžete vydat do zábavního historického parku v podhradí Bouzova - s Trójským koněm jako největší atrakcí. V nedaleké Moravské Třebové najdete nejen renesanční zámek, rozhlednu a muzeum, ale i plně vybavený aqapark. Vranová Lhota je tím správným rozcestníkem pro vaše výlety.

Rezervovat ubytování v CHALUPA VRANOVÁ - Staré Město

Nejbližší ubytování v Starém Městě a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah