PENZION HÁDY - Brno

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Hády naabízí příjemné ubytování jen pár kilometrů od centra Brna.

Penzion Hády se nachází v městské části Maloměřice, cca 7 km od centra města. Nabízí ubytování ve dvou až třílůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením. Parkování je umožněno zdarma před penzionem. V bezprostřední blízkosti se nachází autobusová zastávka a v dochozí vzdálenosti je veškerá občanská vybavenost. Wifi k dispozici zdarma v celém objektu.

PENZION HÁDY ubytování v pensionu

Ubytovací kapacita penzionu je 19 lůžek v osmi pokojích. Tři jsou třílůžkové, pět je dvoulůžkových. Všechny pokoje mají TV a vlastní sociální zařízení. V jednom z dvoulůžkových pokojů je navíc vířivka a minilednice.

Recepce

Recepce nemá stálou službu, proto před příjezdem vždy penzion kontaktujte telefonicky.

Gastronomie

Ubytování se nabízí bez jídla, v blízkosti penzionu se však nacházejí restaurace, kam si na oběd či večeři můžete zajít. Součástí penzionu je bar s posezením pro 25 osob, kde si můžete vybrat ze široké škály alkoholických i nealkoholických nápojů.

Okolí pensionu a Brno

Penzion se nachází nedaleko seřazovacího nádraží Brno - Maloměřice. V okolí je několik naučných stezek, park, tenisový kurt nebo dětské hřiště. Do centra Brna se dostanete některou z linek MHD. Navštívit zde můžete např. Hrad Špilberk (7,1 km) nebo park Lužánky (4,7 km).

Rezervovat ubytování v PENZION HÁDY - Brno

Nejbližší ubytování v Brně a okolí

Ubytování Brno

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah