PENSION STAR - Plzeň

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Pension Star nabízí příjemné ubytování kousek od centra Plzně.

Pension Star nabízí příjemné ubytování 1,5 km od centra Plzně ve dvou nebo čtyřlůžkových pokojích s vlastní vybavenou kuchyňkou, koupelnou, TV. Wifi na pokojích zdarma. V blízkosti pensionu jsou restaurace, obchody, sportovní vyžití. Možnost parkování v garážích.

Čtyřpodlažní budova je po renovaci, má předzahrádku a větší zahradu za domem. K dispozici je 7 dvoulůžkových a 2 apartmány pro 4 osoby.

K dispozici je v pensionu též fitness, stolní tenis a šipky. Je zde instalován kamerový a bezpečnostní systém (na chodbě a v prostranství před budovou). V bezprostřední blízkosti (do 300 m) jsou 2 restaurace, pizzerie, obchody s potravinami. 1 km od pensionu jsou tenisové kurty, vč. dětského hřiště a velkého parku.

Německy a anglicky mluvicí personál.

PENSION STAR ubytování v pensionu

K dispozici se 7 dvoulůžkových pokojů a 2 čtyřlůžkové apartmány. Všechny pokoje jsou kompletně vybaveny, ke každému náleží kuchyňka se sporákem, mikrovlnou troubou, varnou konvicí, ledničkou a koupelna s vanou nebo sprchou, WC. Na všech pokojích je TV, rádio a wifi připojení k internetu.

Recepce

Pension je v provozu nonstop.

Gastronomie

Ubytování je nabízeno bez jídla, na každém pokoji je k dispozici kuchyňka s možností vlastního vaření, případně lze využít jednu z restaurací, kterých je v okruhu do 500m od pensionu hned několik.

Okolí pensionu a Plzeň

Pension se nachází jen 1,5 km od samého centra Plzně. V okolí se nachází spoustu restaurací a kaváren, ale také třeba Museum knihtisku a knih či Borský park. V blízkosti je také přírodní koupaliště či tenisové kurty, bowling a další sportovní vyžití. Na své si přijdou i děti při návštěvě některého z mnoha dětských hřišť v okolí.

Rezervovat ubytování v PENSION STAR - Plzeň

Nejbližší ubytování v Plzni a okolí

Ubytování Plzeň

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah