APARTMÁNY ELISABETH - Železná Ruda

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmány Elisabeth vám nabízejí ubytování v soukromí. Apartmány se nachází v malebném prostředí na hranici NP Šumava.

Apartmány Elisabethvám nabízejí ubytování v soukromí. Jedná se o ubytování rodinného typu nacházející se v příjemném prostředí. Pobyt vám zpříjemní veškerý komfort, na který jste zvyklí z domova. Jedná se o standardně vybavené ubytovací kapacity. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkovém pokoji, třílůžkovém pokoji, čtyřlůžkovém pokoji a apartmánu s osmi lůžky. Všechny pokoje mají společnou koupelnu, WC (páni, dámy zvlášť) a kuchyni. V každém pokoji je lednice, TV se satelitními programy, posezení, příslušný počet lůžek, úložný nábytek. Parkování a bezdrátové připojení k internetu prostřednictvím Wi-Fi zdarma je samozřejmostí.  

 

Recepce

​V objektu se nenachází recepce, proto je nutné si telefonicky minimálně 1 den před příjezdem domluvit  čas příjezdu s paní Málkovou na tel. čísle.

Gastronomie

V budově apartmánu se též nachází restaurace Elisabeth, která ale nenáleží k apartmánům.  

Součástí apartmánů je vybavená kuchyňka.

Okolí apartmánu a Železná Ruda

Okolí apartmánu nabízí spousty možností, jak využít svůj volný čas. Nedaleko apartmánů se nachází hned několik lyžařských středisek – Ski areál Samoty, Nad nádražím nebo Belveder. Blízko je i lyžařský komplex Arber. V letních měsících nechybí možnost tenisu, paintballu, bowlingu či minigolfu. Vyrazit můžete též na stezku v korunách stromů či adrenalinovou sjezdovou trať pro horská kola z vrcholu Sli areálu Špičák. Samozřejmostí jsou cyklostezky a turistické trasy v okolí. V zimně pak můžete využít půjčovnu sněžnic v Železné Rudě. V blízkosti začínají několikery běžkařské trasy.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY ELISABETH - Železná Ruda

Nejbližší ubytování v Železné Rudě a okolí

Ubytování Železná Ruda

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah