PENSION KRUMAU - Český Krumlov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Pension Krumau Vám poskytne pohodlí rodinného pensionu v samotném srdci Českého Krumlova. Pension Krumau je nově zrekonstruovaný historický dům v blízkosti řeky Vltavy, v klidné části centra města, jen kousek od historického náměstí, kam lze dojít příjemnou procházkou s výhledem na hrad a zámek.

Pension Krumau Vám poskytne pohodlí rodinného pensionu v samotném srdci Českého Krumlova. Pension Krumau je zrekonstruovaný historický dům v blízkosti řeky Vltavy, v klidné části centra města, jen kousek od historického náměstí, kam lze dojít příjemnou procházkou s výhledem na hrad a zámek.

Pension zachovává ráz historického centra Českého Krumlova, samotný dům pochází z poloviny 17. století. Rekonstrukce proběhla s ohledem na původní vzhled objektu, tím se zachovala malebnost, romantika a nezaměnitelný nádech kouzelného místa.

Nabízíme Vám možnost ubytování v pokojích vhodné pro rodiny s dětmi, skupinu přátel, či firemní pobyt. K dispozici jsou dvoulůžkové, tří lůžkové pokoje a pěti lůžkový apartmán. K využití je zde společenský prostor s krbem a zařízen stoly k sezení až pro dvacet jedna hostů. Celková kapacita pensionu je 21 lůžek. Všechny pokoje jsou vybaveny sociálním zařízením a WC. Platby jsou možné pouze v hotovosti.

PENSION KRUMAU ubytování v pensionu

Nabízíme Vám možnost ubytování v pokojích vhodné pro rodiny s dětmi, skupinu přátel, či firemní pobyt. K dispozici jsou dvoulůžkové, tří lůžkové pokoje a pěti lůžkový apartmán. K využití je zde společenský prostor s krbem a zařízen stoly k sezení až pro dvacet jedna hostů. Celková kapacita pensionu je 21 lůžek. Všechny pokoje jsou vybaveny sociálním zařízením a WC. Platby jsou možné pouze v hotovosti.

Okolí pensionu a Český Krumlov

Najdete nás v Českém Krumlově, Rooseveltova 36,15 0 m od historického centra města Pánů z Růže, Rožmberků. Dům byl postaven v polovině 17. století, dnešní stav pochází patrně z období klasicismu, část domu je novodobá. Dům v dávné minulosti poměrně často měnil majitele a jeho držiteli byli převážně řemeslníci. Další informace najdete na stránkách Oficiálního informačního systému regionu Český Krumlov. Středověké město nabízí zajímavé kulturní zážitky (několik prohlídkových tras na hradu a zámku, unikátní zámecké barokní divadlo (UNESCO), koncerty, divadelní představení v zámeckém parku na otáčivém hledišti) a kdo má štěstí uvidí Bílou paní, patronku rodu Rožmberků. Všechny děti potěší zámečtí medvědi, jejichž potomci se stali filmovými hvězdami.

Okolní nádherná příroda zve k příjemným výletů (na kole, pěšky, běžkách), z vrcholu Kletě je možno spatřit vrcholy Alp. Milovníkům vodních sportů je v letním období k dispozici snad jediná celoročně sjízdná řeka v Čechách - horní tok Vltavy. V dojezdové vzdálenosti se nachází mnoho dalších krásných míst (přehrada Lipno, zámek Hluboká nad Vltavou a další). V zimním období lze využít blízké lyžařské areály (Kramolín, Hochficht a další) nebo lze vyrazit na běžky (v okolí je zřízeno mnoho běžkařských tras).

Rezervovat ubytování v PENSION KRUMAU - Český Krumlov

Nejbližší ubytování v Českém Krumlově a okolí

Ubytování Český Krumlov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah