HOTEL LA BOHEMIA - Karlovy Vary

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel La Bohemia je zcela nový hotel ve světoznámém lázeňském městě Karlovy Vary. Budova prošla kompletní rekonstrukcí na konci roku 2018, veškeré vybavení je nové. Hotel je památkou architektury a městské perly. Na počátku minulého století byla budova nazývána Zlatým ramenem a sloužila také jako místo odpočinku pro hosty města.
Hotel se nachází v centru letoviska, naproti Vridelni Kolonade. Nabízíme hostům ubytování v pokojích typu Superior (s výhledem na centrum města a balkon), Comfort (s výhledem do dvora), Kompaktní (s výhledem do dvora), Jednolůžkový pokoj typu Compact (s výhledem do dvora) a 2 krásné apartmány. s vaší kuchyní!
Nedaleko hotelu (50-70 m) se nachází známá SPA budova Zámecké Lázně, kde naši hosté mohou využít všechny potřebné procedury a dostat od lekare pitný kurz.
V našem hotelu v minulém století navstivoval známý spisovatel a myslitel Goethe.
Uvítáme hosty z každého koutu světa!

HOTEL LA BOHEMIA ubytování v hotelu

Pokoje v našem hotelu jsou prostorné od 25 m2 do 45 m2. Vysoké stropy do výšky 4 m, zdobené historickým štukem. Pokoje mají vše, co potřebujete: zatemňovací závěsy, konferenční stolek, židle, kávovar, topení, noční světlo, nástěnné svítidlo, mini bar, stojan na šaty, TV, šatní skříň, šálek, telefon. V koupelně topení, WC, sprcha, koš, kosmetika.

Recepce

Provoz recepce: 8:00 - 22:00

Gastronomie

Restaurace funguji: 8:30 - 10:30

Okolí hotelu a Karlovy Vary

Hotel se nachází na začátku pěší ulice Star Louka, v těsné blízkosti Vridelni kolonády, kde jsou minerální prameny. Naproti hotelu protéká řeka Teplá. Nedaleko je městské divadlo a autobusová zastávka. Také v 100 metrů od lanovky, která vede do vyhlidky Diana.

Rezervovat ubytování v HOTEL LA BOHEMIA - Karlovy Vary

Nejbližší ubytování v Karlových Varech a okolí

Ubytování Karlovy Vary

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah