CHATA OLÍ - Račice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chatě

Popis ubytování

Dvě chaty stojící vedle sebe jako jeden celek v CHKO Křivoklátsko v malebném údolí řeky Berounky na polosamotě bez přímých sousedů s výhledem na řeku Berounku. Kolem chaty se rozprostírá pozemek o velikosti 4500 m2, který je částečně oplocen. Objekt osloví zejména klienty, kteří hledají soukromí, kde nebudou nikým rušeni a ani nebudou nikoho rušit. Kapacita velké chaty je 10 lůžek a malá chata 4 lůžka + 1 přistýlka. Vzhledem k velikosti pozemku je možnost si postavit i vlastní stan. Topení v chatě je elektrické a nebo krbová kamna na tuhá paliva. Na zahradě se nachází velká pergola s posezením a krbem, venkovní posezení se slunečníkem, dětské hřiště s vyhlídkou, skluzavkou a houpačkami a trampolína. Parkování je možné přímo u objektu.

CHATA OLÍ ubytování v chatě

V objektu v přízemí MENŠÍ CHATA pro 5 osob: vstupní chodba, velká společenská místnost s kuchyňským a jídelním koutem v dřevěném interiéru (LCD TV, SAT, WIFI), kožená sedací souprava s možností 1 přistýlky, plně vybavená kuchyňská linka, plynový sporák, lednička, mikrovlnná trouba, varná konvice, toustovač, jídelní stůl, židle), koupelna (sprchový kout, umyvadlo, WC), 1/4 ložnice (2× patrová lůžka.

V objektu v přízemí VĚTŠÍ CHATA pro 10 osob: krytý vstup s posezením, chodba, 1/4 ložnice (1× dvoulůžko, 1× patrové lůžko), kuchyně (vybavená kuchyňská linka, elektrický sporák, myčka, lednička s mrazákem, mikrovlnná trouba, varná konvice), obývací místnost s výstupem na velkou krytou terasu s výhledem do zahrady a na řeku (LCD TV, WIFI, hifi souprava) kožená sedací souprava, krbová kamna, jídelní stůl, židle, terasa se stoly, židlemi, lehátky a koženou sedací soupravou), koupelna (vana se sprchou, umyvadlo, WC). V patře: lodžie s posezením, 1/2 ložnice (1× dvoulůžko), 1/3+1 ložnice (2× samostatné lůžko, 1× rozkládací lůžko).

Gastronomie

Chaty mají plně vybavené kuchyně, kde si můžete uvyřit své oblíbené pokrmy. V blízké obci Sýkořice můžete navštívit restauraci Valentův Mlýn, popřípadě se vydat do Berouna, který je vzdálen 20 kilometrů.

Okolí chaty a Račice

V okolí je nepřeberné množství cyklostezek a turistických tras v bezprostředním okolí objektu, rybaření na řece. Můžete vyrazit na výlet po okolních hradech Křivoklát a Karlštejn nebo můžete navštívit zámek Lány. Přírodu si můžete užívat v CHKO Křivoklátsko.

Rezervovat ubytování v CHATA OLÍ - Račice

Nejbližší ubytování v Račicích a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah