PENZION NA NÁMĚSTÍ - Zlaté Hory

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion na náměstí se nachází ve Zlatých Horách, v krásné přírodě Jeseníků. Penzion je ideálním místem, pokud chcete vyjet na víkend s rodinou do Jeseníků a hledáte levné, čisté a pěkné ubytování v soukromí. Penzion nabízí apartmán, dvojlůžkové nebo třílůžkové pokoje. Celková kapacita penzionu je 17 míst + tři přistýlky. Ubytovaní hosté s sebou mohou vzít své domácí mazlíčky. Samozřejmostí je wifi připojení a parkování přímo u penzionu. V penzionu je k dispozici venkovní posezení (gril na vyžádání). Pro milovníky cyklistiky je k dispozici prostor pro úschovu jízdních kol.

PENZION NA NÁMĚSTÍ ubytování v pensionu

Penzion nabízí apartmán, dvojlůžkové nebo třílůžkové pokoje. Celková kapacita penzionu je 17 míst + tři přistýlky. Pokoje jsou vybaveny koupelnou (sprchový kout + WC), a kuchyňkou (lednička, mikrovlnka, varná konvice, keramická deska, nádobí).

Gastronomie

V blízkosti penzionu najdete několik výborných restaurací s nabídkami poledních menu.

Okolí pensionu a Zlaté Hory

V blízkosti penzionu najdete několik výborných restaurací s nabídkami poledních menu, kavárnu, městské informační centrum, bankomaty (Česká spořitelna, KB) nebo třeba bowling. Jeseníky jsou plné zajímavých míst a aktivit, takže se určitě nudit nebudete. Zlatorudné mlýny s naučnou stezkou „Údolí ztracených štol“ (2, 7 Km), poutní místo Panny Marie Pomocné „Maria Hilf“ (5 Km), rozhledna na Biskupské kupě (4, 8 Km), Poštovní štola (5 Km), Rejvíz s naučnou stezkou k Mechovému jezírku (8 Km). Sportovní aktivity - lyžařský skiareál Příčná (4 sedačková lanovka, která má své využití nejen v zimě), síť turistických tras, rozsáhlé cyklostezky v celém našem mikroregionu, běžkařské tratě.

Rezervovat ubytování v PENZION NA NÁMĚSTÍ - Zlaté Hory

Nejbližší ubytování v Zlatých Horách a okolí

Ubytování Zlaté Hory

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah