REZIDENCE MORRIS - PIHEL - Nový Bor

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Rezidence Morris Pihel. Jedná se o privátní, uzavřený areál s vlastním parkovištěm, kde se nachází 7 luxusních apartmánových bytů. Tyto byty splňují náročné podmínky klientů – jedná se o privátní, klidnou a tichou lokaci s výhledem na 9. jamku Golf resortu Pihel.

Síť hotelů Morris **** se nyní rozrostla o NOVOU apartmánovou REZIDENCI MORRIS **** v Pihelu u České Lípy.

Tyto rezidenční apartmány se nachází v Pihelu, který se nachází mezi Českou Lípou a Novým Borem (cca 5 km od České Lípy i od Nového Boru) s výhledem na golfové hřiště.

Jedná se o privátní, uzavřený areál s vlastním parkovištěm, kde se nachází 7 luxusních apartmánových bytů. Tyto byty splňují náročné podmínky klientů – jedná se o privátní, klidnou a tichou lokaci s výhledem na 9. jamku Golf resortu Pihel.

V privátním areálu je poté relaxační a wellness centrum (vířivka, sauna a léčebné procedury).

Můžeme Vám v areálu zajistit i školení a seminární akce ve společenské místnosti ve stylu moderní stodoly, kde je samozřejmostí internet, technické vybavení a cateringové služby v rámci konferenční nebo privátní akce. Vysokorychlostní internet je samozřejmostí. Ubytování splňuje **** standard AHR.

Pokud vyžadujete klid, ničím nerušenou atmosféru a tiché místo mimo ruch města, pak je toto pro Vás ideální destinace.

REZIDENCE MORRIS - PIHEL ubytování v apartmánu

Plně vybavená kuchyně vč. lednice, sporáku, mikrovlnné trouby, myčky na nádobí vč. inventáře. Apartmán je vybaven vstupní chodbou, spodní toaleta v přízemí, obývací pokoj s multimediální TV pro sportovní přenosy a jídelním koutem s kuchyňskou linkou, dále každý apartmán má vlastní terasu a parkování. V 1. patře je poté umístěná klidná ložnice s velkým psacím stolem a koupelnou s vanou.

Gastronomie

Hosté mají k dispozici plně vybavené kuchyně nebo mohou pro snídani či večeři využít hotelu Morris**** Česká Lípa

Rezervovat ubytování v REZIDENCE MORRIS - PIHEL - Nový Bor

Nejbližší ubytování v Novém Boru a okolí

Ubytování Nový Bor

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah