AMENITY HOTEL & RESORT LIPNO - Lipno nad Vltavou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Amenity Hotel & Resort Lipno se nachází na ideálním místě pro několikadenní pobyty, a to nejen pro rodiny s dětmi. Jak v létě, tak i v zimně se zde rozhodně nebude nudit! Komfortní hotelový pokoj nebo vlastní dům s terasou? U nás si vybere každý. Nově zrekonstruované domy de luxe vynikají svým moderním vybavením a servisem čtyřhvězdičkového hotelu, standardní domy jsou oblíbené pro dostatek prostoru a hotelové pokoje pro jejich komfort a praktické užití. Záleží jen na vašich preferencích.

Dopřejte si odpočinek v největším wellness centru na Lipně, které nabízí krásné výhledy na lipenskou přehradu. K dispozici vám budou vířivky, finská sauna, bylinná pára, Kneippův chodník a další skvělé procedury. Vybrat si můžete i z mnoha nabízených masáží. Ubytovaným hostům je k dispozici také hotelový bazén se slanou vodu, která je maximálně šetrná k lidskému organismu.

Těžko byste v okolí Lipna hledali tak vybavenou sportovní halu, jako je ta naše. K dispozici vám jsou profesionální tenisové, squashové a badmintonové kurty, kde si můžete zahrát ve dvojici nebo rovnou uspořádat turnaj pro celou skupinu. Poměřit síly si můžete i na čtyřech bowlingových drahách, golfovém simulátoru, ve stolním tenisu nebo si dát do těla v plně vybaveném fitness.

Každý pokoj, dům či chata má k dispozici jedno nebo dvě parkovací místa zdarma (další za příplatek). Bezplatné bezdrátové připojení k internetu prostřednictvím Wi-Fi je samozřejmostí.

AMENITY HOTEL & RESORT LIPNO ubytování v hotelu

Hosté se mohou ubytovat v hotelových pokojích, domech DeLuxe, domech Standard a Chalet. Všechny domy a chalet navíc disponují místností na odkládání lyží, kol a kočárků.

Gastronomie

Nekuřácká restaurace s krbem, bowlingem, dětským koutkem a prostornou venkovní terasou s výhledem na Lipno. Ochutnejte speciality regionální kuchyně a čerstvá polední menu laděná podle ročních období a sezónních surovin od místních dodavatelů.

Okolí hotelu a Lipno nad Vltavou

Lipno je ráj. A to nejen pro rodiny s dětmi, které se tu dokáží zabavit za každého počasí. Návštěvníky láká velká spousta turistických cílů v okolí i neuvěřitelně dlouhá cyklostezka kolem Lipenské přehrady, která je vhodná snad pro všechny druhy vodních sportů. Lipno je ideálním místem pro několikadenní pobyty i v zimě. Lyžaře všech kategorií uspokojí hned tři skiareály v blízkém okolí.

Rezervovat ubytování v AMENITY HOTEL & RESORT LIPNO - Lipno nad Vltavou

Nejbližší ubytování v Lipně nad Vltavou a okolí

Ubytování Lipno nad Vltavou

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah