HOTEL SLUNCE - Osečná

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel a Hostinec Slunce je příjemný rodinný hotel, který se nachází v malebném prostředí Podjěštědí, nedaleko od Liberce. Hotel byl v roce 2018/2019 kompletně zrekonstruován a došlo k modernizaci celého objektu, avšak s historickým nádechem. Hotel a Hostinec Slunce je součástí Reortu Slunce, ke kterému patří ještě nedaleký Statek pod Sluncem. Naším hostům poskytujeme to nejlepší ubytování v okolí Liberce, skvělou restauraci, kavárnu, vinný sklep, sauny, multifunkční sálek na cvičení či teambuilding, půjčovnu koloběžek, které můžete využít na četných cyklostezkách v úžasné přírodě. Dále nabízíme službu našeho 1,5 km vzdáleného Statku pod Sluncem, kde můžete zdarma využívat přírodní dětské akátové hřiště a vyzkoušet občerstvení v místním bistru.

Hotel disponuje 13 pokoji o různých velikostech, máme pokoje Classic, Superior, Junior Suite a naše největší Amartmá, ve více než polovině pokojů je možná přistýlka a také dětská postýlka. Restaurace nabízí příjemné prostředí s dětským koutkem a oddělenou kavárnou v přední části. Naši šéfkuchaři vytváří jedinečné gurmánské zážitky, které jsou inspirovány českou i mezinárodní kuchyní. Vaříme výhradně z čerstvých surovin (v závislosti na ročním období), zeleninu a bylinky, které Vám podáváme si sami pěstujeme na naší zahrádce. Dále hotel disponuje saunami, konkrétně tropickou a finskou saunou, dále odpočívárnou, kde můžete relaxovat po saunování. V suterénu hotelu je multifunkční sálek, který je vhodný pro různá školení. Disponujeme také půjčovnou koloběžek, které můžete využít na četných cyklostezkách v úžasné přírodě. U našeho blízkého venkovského statku (Statek pod Sluncem) také můžete navštívit přírodní dětské hřiště z akátového dřeva a vyzkoušet občerstvení z kiosku. Přijeďte si vychutnat atmosféru tohoto rodinného hotelu s dětmi a užít si tak prázdniny nebo třeba jen prodloužený víkend. Těšíme se na Vás!

HOTEL SLUNCE ubytování v hotelu

Hotel disponuje 13 pokoji.

V ceně ubytování: poplatky za ubytování obci - energie, voda, odvoz odpadu, běžný a závěrečný úklid, wifi, povlečení, ručníky, TV+SAT, uložení kočárků/kol/lyží, parkování u hotelu zdarma, využití dětského hřiště

Pokoje Classic - hotel disponuje dvěma pokoji tohoto typu (č. 12, č. 14), kapacita 2 + 0, nacházejí se ve vyšším patře, výměra pokojů je 22 m2.

Vybavení pokoje: Wi - fi, koupelna se sprchovým koutem, skříň, stůl + židle, televize, věšák na oblečení

Pokoje Superior - hotel disponuje třemi pokoji tohoto typu (č. 3, č. 8, č. 10), pokoj č. 3 je s možností přistýlky, další dva č. 8 a č. 10 bez přistýlky, nacházejí se ve vyšším patře, výměra pokojů 31 m2.

Vybavení pokoje: Wi - fi, koupelna se sprchovým koutem, skříň, minichladnička - není v pokoji č. 10), stůl + židle, televize, věšák na oblečení, 2 - místná sedačka - kromě pokoje č. 8 a10, konferenční stolek, balkon - pokoj č. 10

Dále nabízíme

- možnost přistýlky - navýšení kapacity pokoje + 1 osoba

- možnost dětské postýlky - kromě pokoje č. 10

Pokoje Junior Suite - hotel disponuje 5 pokoji tohoto typu (č. 1, č. 4, č. 6, č. 7, č. 9), nacházejí se ve vyšším patře, výměra pokojů je 31m2.

Vybavení pokoje: Wi - fi, koupelna se sprchovým koutem, vestavěná skříň, minichladnička, stůl + židle, televize, věšák na oblečení, 2 - místná sedačka

Dále nabízíme
- možnost přistýlky - navýšení kapacity pokoje + 1 osoba

- možnost dětské postýlky

Apatmá - hotel disponuje 3 pokoji typu Apartmá (č. 2, č. 5, 4. 13), nacházejí se ve vyšším patře, výměra pokojů je 45 m2. V pokojích č. 2 a 5 je vana i sprchový kout. V pokoji č. 13 je vana.

Vybavení pokoje: Wi - fi, koupelna se sprchovým koutem a vanou (kromě pokoje č. 13 - jen vana), vestavěná skříň, stůl + židle, televize, 2 - místná sedačka, konferenční stolek, křeslo, dělící příčka, komoda s minichladničkou, lavice s věšákovou stěnou

Dále nabízíme

- možnost přistýlky - navýšení kapacity pokoje + 1 osoba

- možnost dětské postýlky

Recepce

PO 8:00 - 20:00

ÚT 8:00 - 20:00

ST 8:00 - 20:00

ČT 8:00 - 20:00

PÁ 8:00 - 20:00

SO 8:00 - 20:00

NE 8:00 - 20:00

Gastronomie

V hotelu je restaurace, která nabízí příjemné prostředí s dětským koutkem a oddělenou kavárnou v přední části. Naši šéfkuchaři vytváří jedinečné gurmánské zážitky, které jsou inspirovány českou i mezinárodní kuchyní. Vaříme výhradně z čerstvých surovin (v závislosti na ročním období), zeleninu a bylinky, které Vám podáváme si sami pěstujeme na naší zahrádce. Vaříme opravdové jídlo, které je zdravé a zároveň chutné. Dále nabízíme lahodná tuzemská i zahraniční vína, například od rodinného vinařství Horák. S výběrem Vám velmi rádi poradíme.

Okolí hotelu a Osečná

Hotel a Hostinec Slunce se nachází v krásné krajině Podralska, kde je nespočet možností výletů a procházek po okolí v příjemné krajině, která není moc kopcovitá a tak je vhodná i pro menší děti. Zdejší cyklostezky přímo vybízejí k projížďce na koloběžce nebo kole. Po poznávání prostředí Podralska můžete vyzkoušet relaxaci v našich saunách. Hotel disponuje také venkovním dětským hřištěm, kioskem u 1,5 km vzdáleného statku, letní terasou s obsluhou, půjčovnou kol/koloběžek.

Rezervovat ubytování v HOTEL SLUNCE - Osečná

Nejbližší ubytování v Osečné a okolí

Ubytování Osečná

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah