PENZION U ZÁMECKÉHO PARKU - Třeboň

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion U zámeckého parku nabízí komfortní a klidné ubytování u Zámeckého parku v historickém centru Třeboně, unikátní lokalita v klidové zóně v zeleni. Penzion sousedí ze Zámeckým parkem, disponuje nově otevřenou velkou zahradou se zázemím a posezením pro děti a také komfortní terasou s posezením a grilováním. Parkování v areálu zdarma. Uzamykatelná kolárna.

Rodinný penzionek se nachází v klidnější části Třeboně u zámeckého parku v historickém centru, jen pár metrů od hráze rybníka Svět. Ubytování je jedinečné svou lokalitou, obklopeno krásnou přírodou parku s výhledem na Třeboňský zámek. Hosté se mohou těšit na ubytování ve dvou až šesti lůžkových apartmánech, celková kapacita penzionu je 20 osob. Klimatizované apartmány jsou komfortně vybavené. V uzavřeném dvoře je hostům k dispozici zastřešená terasa s příjemným venkovním posezením a možností grilování. Pro cyklisty nechybí uzamykatelná kolárna, parkování je zajištěno přímo u penzionu. Ubytování je vhodné pro rodiny s dětmi.

PENZION U ZÁMECKÉHO PARKU ubytování v pensionu

Penzion disponuje pěti apartmány 2 - 6 lůžkové.

Apartmán 1, Apartmán 4 - dvoulůžkové apartmány o velikosti 28 m2. Nachází se zde plně vybavená kuchyňská linka, jídelní stůl, TV s plochou obrazovkou a pohodlná manželská postel. Součástí je koupelna se sprchovým koutem a toaletou. Apartmán 4 má balkón.

Apartmán 2 - čtyřlůžkový apartmán o velikosti 38 m2. Disponuje oddělenou ložnicí se čtyřmi lůžky, obývacím pokojem s plně vybavenou kuchyňskou linkou, jídelním stolem, TV s plochou obrazovkou. Součástí je koupelna se sprchovým koutem a toaletou.

Apartmán 3 - rodinné apartmá (6 lůžek) o velikosti 55 m2. Nachází se zde dvě samostatné ložnice v jedné z ložnic je lůžko na patrové posteli. Obývací pokoj s plně vybavenou kuchyňskou linkou, velkým jídelním stolem, TV s plochou obrazovkou a koupelna se sprchovým koutem a toaletou.

Apartmán 5 - třílůžkový apartmán s možností přistýlky na pohodlné rozkládací pohovce. Apartmán disponuje obývacím pokojem s plně vybavenou kuchyňskou linkou, jídelním stolem, TV s plochou obrazovkou. Dále oddělená ložnice se třemi lůžky a koupelna se sprchovým koutem a toaletou.

Okolí pensionu a Třeboň

V Třeboni naleznete mnoho pamětihodnotí jako je třeboňský zámek, Schwarzenberská hrobka, Děkanský kostel sv. Jiljí a Panny Marie královny, Augustianský kláštěr, radniční věž, Divadlo J. K. Tyla, Dům Štěpánka Netolického, pivovar Regent, muzeum.

Městečko nabízí velkou škálu kulturních akcí a také je tím pravým místem pro volnočasové aktivity (cykloturistika, pěší turistika, vodáctví, rybolov, koupání). Třeboňsko je rájem pro cykloturisty, naleznete zde kvalitní síť cyklotras vedoucí unikátní krajinou rybníků. Mezi nejznámnější naučné stezky patří - stezky Okolo Třeboně (39 km) a Rožmberk (22 km), obě začínají na hrázi rybníka Svět.

Na výlety se můžete vydat do dalších míst v regionu, které rovněž nabízí mnoho zajímavostí: Jindřichův Hradec, České Budějovice, Hluboká nad Vltavou, Červená Lhota, Český Krumlov.

Okolí:

Státní zámek Třeboň 200 m

Masarykovo náměstí 300 m

Rybník Svět 200 m

Bertiny lázně 600 m

Pivovar Regent 600 m

Lázně Aurora 1000 m

Schwarzenberská hrobka 1500 m

Rezervovat ubytování v PENZION U ZÁMECKÉHO PARKU - Třeboň

Nejbližší ubytování v Třeboni a okolí

Ubytování Třeboň

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah