APARTMÁNY HÁŽOVSKÝ DVŮR - Rožnov pod Radhoštěm

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmány Hážovský Dvůr nabízí ubytování v rodinných apartmánech v Hážovicích, které se nacházejí 2 km od centra Rožnova pod Radhoštěm. Jedná se o dva plně vybavené apartmány v rodinném domě s balkóny a terasou. K dispozici je společenská místnost s krbem, kulečníkem, 16 místy k sezení, společenskými hrami a terasou s posezením. Dále k dispozici relaxační odpočinková místnost s infrasaunou, koupací sud, dětské hřiště, venkovní krb s posezením, tenisový kurt, pingpongový stůl, šipky, půjčovna jízdních kol a koloběžek.

APARTMÁNY HÁŽOVSKÝ DVŮR ubytování v apartmánu

Apartmány jsou situovány na jižní stranu, v centru bývalé valašské vesnice Hážovice, směr Hutisko – Karlovice – Horní Bečva – Slovensko. Apartmány jsou v prvním patře, o výměře 56 m2 s koberci a připojením k WIFI. Parkování je možno u domu, kde je také zajištěno uschování jízdních kol, lyží, kočárků, autoboxů, držáků kol atd. Hosté, ubytováni na 3 a více nocí, mají možnost využít bezplatný jednodenní vstup pro dva do Valašského muzea v přírodě do všech tří areálů včetně akcí pořádaných valašským muzeem. Jednotlivé apartmány mají předsíň 6m2, koupelnu 8m2, obývací pokoj 28m2, kuchyňský kout 5m2, jídelnu 16m2, balkón 4m2 s posezením a výhledem na Hážovské Díly.

Okolí apartmánu a Rožnov pod Radhoštěm

Hážovice tvoří součást města Rožnova pod Radhoštěm a nachází se asi 2 km jihovýchodně od centra města v údolí na rozhraní Vsetínských vrchů a Moravskoslezských Beskyd v nadmořské výšce cca 400 m. Rozloha této osady je cca 560 ha. V Hážovicích je podle posledního sčítání z roku 2010 388 osob. Je zde asi 100 obydlených domů.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY HÁŽOVSKÝ DVŮR - Rožnov pod Radhoštěm

Nejbližší ubytování v Rožnově pod Radhoštěm a okolí

Ubytování Rožnov pod Radhoštěm

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah