STYLOVÉ APARTMÁNY BYSTRÉ - Stárkov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Stylové Apartmány Bystré jsou krásné a útulné mezonetové apartmány bydlící v ještě hezčí chalupě uprostřed přírody.

Původní dům z roku 1862 prošel náročnou rekonstrukcí. Majitel nám vdechl moderní oblek, přitom však ponechal všechny tradiční prvky, které nám dodávají kouzlo. Byly jsme stvořené pro vás a vaši vysněnou dovolenou na horách, kterou s námi prožijete stylově.

Mezonetový typ apartmánu poskytuje dostatek prostoru a navodí pocit domova. Zařízení ve stylu Provence, nábytek ze dřeva a zachování původních prvků vás nenechají zapomenout, že se nacházíte v útulné chaloupce uprostřed lesa.

Ke sdílení zážitků s kamarády z vedlejších pokojů dokonale poslouží společenská místnost. Pro komornější debaty můžete využít také vířivku či saunu, které zahřejou tělo i duši. Pro vaše ratolesti jsem zařídili hernu plnou hraček. Venku je k dispozici prostorná terasa, venkovní ohniště, kde si můžete opéct buřty a také úschovna kol.

Platbu ubytování je nutné provést předem na BÚ ubytovatele. V současné době ubytování nepřijímá platby v hotovosti ani platební kartou.

platbu předem / převodem na účet? Platby v hotovosti ani platby kartou momentálně nepřijímame

STYLOVÉ APARTMÁNY BYSTRÉ ubytování v apartmánu

Každý z apartmánů poskytuje dokonalé soukromí pro rodinu, nebo skupinu přátel. K dispozici vám bude vlastní kuchyň, obývací prostor s pohovkou a televizí, koupelna a šatna na uložení věcí. V patře se pak nachází otevřený prostor na spaní pro 4 osoby.

Okolí apartmánu a Stárkov

Až se nabažíte výhledů z naší chalupy, vydejte se poznávat okolí.

Bystré-Stárkov je malebná vesnička na začátku Broumovského výběžku. Leží mimo hlavní turistický tah, takže váš odpočinek nebude nikým rušen, maximálně zpěvem ptáků či řezáním dřeva. Navíc všechna zajímavá místa, vyhlídky a turistické chodníky jsou co by kamenem dohodil. Nechte se inspirovat našimi tipy na nejlepší výlety po okolí. Pro dospělé i děti. Smělé turisty i ty méně zdatné.

Rezervovat ubytování v STYLOVÉ APARTMÁNY BYSTRÉ - Stárkov

Nejbližší ubytování ve Stárkově a okolí

Ubytování Stárkov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah